İktidara yakın bazı medya organlarında DEM Partili belediyelere kayyım atanacağı ile ilgili tartışmalara AK Partili Grup Başkanvekili yanıt verdi. “Kayyım atama derdimiz ve niyetimiz yok” dedi. 

“HALK SİZE BİR KEZ DAHA CEVABINI VERİR”

DEM Parti Milletvekili Saruhan Oluç, meclis genel kurulunda yaptığı konuşmada, iktidara yakın medyanın kirli propaganda yürüttüğünü söyledi. Oluç, "Bütün şehrin bildiği ve hakkında zihinsel engelli raporu olan bir kişinin belediye binasına girip ettiği lafları bizim parti binasına yamamaya çalıştınız. Hatta o kişiyi gözaltına aldılar ve raporlu olduğu için bırakıldı. Bu tartışmaları sizin yandaş medyanız, sizin partinizin içindeki bazı çevreler kayyum atamaya bir meşruiyet sağlamak için yapıyorsa, bunu boşu boşuna yapmayın. Çünkü kayyım atamaya kalkarsanız, bir dahaki seçimde halk size bir kez daha cevabını verir" dedi.

Diyarbakır ve yurt geneli parçalı bulutlu Diyarbakır ve yurt geneli parçalı bulutlu

G N E Culg Ww A A J3 A A“KAYYIM ATAMA DERDİMİZ DE NİYETİMİZ DE YOK”

DEM Partili Oluç’un bu sözleri üzerine söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, “Bizim beklediğimiz şey, burada savundukları gibi, aldıkları belediyelerle halka doğru dürüst hizmet götürmeleri, halkın yararına işler yapmaları. Birilerine peşkeş çekmemelerini, terör örgütlerine fırsat vermemelerini; oradaki araçları gereçleri hendek ve çukur kazmak için değil, milletin hizmetine sunmalarını bekliyoruz. Kayyım atamak gibi bir derdimiz de yok, niyetimiz de yok. Yeter ki vatana, millete; illerine, ilçelerine hizmet etsinler” dedi. 

Editör: Ferit Aslan