NOW TV'nin heyecanla beklenen dizisi Kızıl Goncalar, yeni bir sürprizle gündeme oturuyor! Cüneyd'in babası Vahit karakteri, diziye katılarak izleyicileri şaşırtacak. Peki, Tolga Tekin kimdir, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

Yalan dizisinin tarihi belli oldu (Yalan dizisi ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Yalan dizisinin tarihi belli oldu (Yalan dizisi ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

TOLGA TEKİN KİMDİR?

19 Mart 1973 tarihinde Ankara doğumlu Tolga Tekin, 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 1996 ile 2004 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır.  Tolga Tekin, 21 Temmuz 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Koltuk ile evlenmiş, 2014 yılında ayrılmıştır.

TOLGA TEKİN YER ALDIĞI  FİLİMLER

Bizim Evin Halleri, Kapalıçarşı, Muhteşem Yüzyıl, Paramparça Rising of Ottoman, Akıncı, 50M2, Rüzgarda Salınan Nilüfer, Kelebekler, Bizi Hatırla gibi birçok dizi ve filmlerde yer almıştır.

Editör: Ayşegül Yaşar