Magazin gündemine bomba gibi düşen bir haber geldi. Yönetmen ve Emirgan Group’un sahibi Umut Evirgen, oyuncu Alina Boz ile evlendi. Çift, Emirgan’daki Halas 71 isimli teknede düzenledikleri törenle nikah masasına oturdu. Nikah şahidi ise ‘Fatih Terim Fonu’ vurgununun ardından ilk kez kameralar karşısına çıkan Fatih Terim oldu. Terim, nikah cüzdanını Alina Boz’a takdim etti.

UMUT EVİRGEN KİMDİR?

Umut Evirgen, 26 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini New York’ta Berkeley College’de İşletme alanında tamamladı. Türkiye’ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi’nde sinema üzerine yüksek lisans yaptı. Umut Evirgen, yönetmen, senarist, yapımcı ve işletmeci olarak çalışıyor. Emirgan Group’un sahibi olan Umut Evirgen, aynı zamanda Emirgan Sütiş’in de ortağı.

UMUT EVİRGEN’İN FİLMLERİ

Umut Evirgen, sinema sektöründe de başarılı işlere imza attı. Umut Evirgen’in yönetmenliğini yaptığı filmler şunlar:

Gökhan Türkmen kızının doğum günün kutladı Gökhan Türkmen kızının doğum günün kutladı
  • Ben Bir Denizim: 2016 yılında vizyona giren film, bir denizcinin hayatını anlatıyor. Filmin başrolünde Umut Evirgen’in babası olan ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar yer alıyor.
  • Kimya: 2017 yılında vizyona giren film, bir kimya öğrencisinin yaşadığı maceraları konu alıyor. Filmin başrolünde ise Umut Evirgen’in eski sevgilisi olan oyuncu Tuba Ünsal oynuyor.
  • Annesinin Kuzusu: 2018 yılında vizyona giren film, bir annenin oğluna olan bağlılığını ve onun için yaptığı fedakarlıkları anlatıyor. Filmin başrolünde ise Umut Evirgen’in annesi olan oyuncu Ayşen Gruda yer alıyor.
  • İyi Yemek Öldürür: 2019 yılında vizyona giren film, bir aşçının hayatını ve aşkını anlatıyor. Filmin başrolünde ise Umut Evirgen’in yakın arkadaşı olan oyuncu Çağlar Çorumlu yer alıyor.
Editör: Ayşegül Yaşar