Amedspor’un yıldız futbolcusu Çekdar Orhan, ilk kez sosyal medya hesabından ailesi ile ilgili bir paylaşım yaptı.
Amedspor ile bugün Erzurum kampına giden yıldız futbolcu Çekdar Orhan tatilini ailesinin yaşadığı Avrupa’da yaptı. Tatilde de yeni sezona formda kalmak için çalışan Çekdar Orhan, ailesi ile bir bol vakit geçirdi.
Hakkarili Muhsin-Hazal Orhan çiftinin 5 oğlundan biri olan Çekdar Orhan, ilk kez sosyal medya hesabından 2 erkek kardeşinin fotoğraflarını paylaştı. Çekdar Orhan, kardeşleri Berhat ve Serhat Orhan’ın fotoğraflarını, “Kardeşlerim” diye paylaşırken, Serhat Orhan’ın boks sporu ile ilgilendiği görüldü.
Almanya’da Mönchengladbach alt yapısına gönderilen Orhan, 6 yaşında iken 8 yaş grubu ile oynadı. Sırasıyla Antalyaspor ve Galatasaray’ın altyapısına transfer olan Çekdar Orhan, 2018-2019 sezonunda Galatasaray U21 takımında 13 gol atarak takımıyla U21 Süper Lig Şampiyonluğu kazandı. Çekdar Orhan, 2023-2024 sezonunda Amedspor’a transfer olmuştu.