37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

Her hafta salı yayınlanan Show TV’nin sevilen dizisi “Bahar”, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Evren karakterini canlandıranın kim olduğu merak ediliyor. Peki Buğra Gülsoy kimdir? Hayatı ve kariyeri nasıldır? İşte, Bahar’ın başrol oyuncusu Buğra Gülsoy hakkında bilmeniz gerekenler…

BAHAR DİZİSİ EVREN KİMDİR?

Bahar dizisinde Evren’i Buğra Gülsoy canlandırıyor. Gülsoy, dizide genel cerrahi alanında uzmanlaşmış başarılı bir profesörü canlandırıyor. Dizinin baş karakterlerinden olan Bahar ile karşılaşmalarının ardından hayatında yeni bir dönem açılacak.


BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

Buğra Gülsoy, 22 Şubat 1982’de Ankara’da doğdu. Babası Niğdeli, annesi Erzincanlı olan Buğra Gülsoy ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır. Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Son'dur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.


Ankara doğumlu olan oyuncu İstanbul'da ikamet etmektedir. 2021 yılında kendisi gibi dizi ve film oyuncusu olan Burcu Kara ile 2011 yazında evlenmiş; 2 Ağustos 2012 tarihinde boşanmıştır. 23 Eylül 2018'de Nilüfer Gürbüz ile evlenmiş; 28 Şubat 2023'te anlaşmalı olarak boşanmıştır. Çiftin 12 Nisan 2019'da Cem adında bir oğulları olmuştur.

Editör: Ayşegül Yaşar