TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır,  yakında  ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı dizide, Yeşil ve Yasin’in aşkı, kan davası, intikam ve aile arasında sıkışıp kalacak. Peki, Bir Sevdadır dizisi ne zaman başlıyor,  dizinin konusu nedir? Yeşil ve Yasin’in hikayesi nasıl başladı? Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte bu soruların cevapları…


TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır, hem duygusal hem de gerilimli bir hikaye anlatıyor. Dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Günay Günaydın oturuyor. Dizinin yapımcılığını ise Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ üstleniyor.

BİR SEVDADIR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında oynayacak Bir Sevdadır dizisi 31 Ocak Çarşamba günü izleyici ile buluşacak.

BİR SEVDADIR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bir Sevdadır Dizisinin Konusu Nedir?

Bir Sevdadır dizisinin konusu, Yeşil ve Yasin’in aşkı etrafında dönüyor. Yeşil, hayata epey yenik başlayan bir genç kadındır. Henüz 18 yaşındayken Cenap Ağa’nın oğlu Ünal ile evlendirilmek üzereyken, Yasin’in ikizi Ersin tarafından kaçırılır. Ancak aynı gece yaşanan kovalamacada Ersin ölür, Ünal sakat kalır ve Ünal’ın kardeşi Ferhat da hayatını kaybeder. Yeşil hapse girer ve 7 yıl yatar. Orada ikiz çocukları İshak ve Boncuk dünyaya gelir. Tahliye günü geldiğinde ise Ünal’ın diğer kardeşi Tufan, Yeşil’in peşine düşer. Yeşil, çocuklarıyla birlikte ünlü futbolcu Yasin’in ailesi Bıçakçılar’a sığınır. Ancak bu aile, onu kolay kolay kabul etmeyecektir. Yeşil, istediği ve hayalini kurduğu ailesine kavuşmak için mücadele ederken, Yasin ile arasında bir aşk doğar. Bu aşk, hem Yeşil’in hem de Yasin’in hayatını değiştirecektir.

YEŞİL VE YASİN'İN HİKAYESİ NASIL BAŞLADI?

Yeşil ve Yasin’in hikayesi, Yeşil’in düğün gecesi başladı. Yeşil, Cenap Ağa’nın oğlu Ünal ile evlendirilmek üzereyken, Yasin’in ikizi Ersin tarafından kaçırıldı. Ersin, Yeşil’i seviyordu ve onu kurtarmak istiyordu. Ancak Ünal’ın kardeşleri Tufan ve Ferhat, onların peşine düştü. Bir araba kazası sonucu Ersin öldü, Ünal sakat kaldı ve Ferhat da hayatını kaybetti. Yeşil ise hapse girdi. Yasin ise kardeşinin ölümünden sonra futbol kariyerine devam etti. Ancak Yeşil’i unutamadı. Yeşil, 7 yıl sonra tahliye olduğunda, Yasin’in ailesine sığındı. Yasin, Yeşil’i görünce şaşırdı. Yeşil ise Yasin’i Ersin sanarak sarıldı. Bu karşılaşma, Yeşil ve Yasin’in aşkının başlangıcı oldu.

Meryem Uzerli Riyadlı ailenin evinde yediği yemek karşılığı aldığı ücret dudak uçuklattı Meryem Uzerli Riyadlı ailenin evinde yediği yemek karşılığı aldığı ücret dudak uçuklattı

BİR SEVDADIR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?


Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosu oldukça zengin ve başarılı. Dizinin başrollerini Feyyaz Şerifoğlu (Yasin) ve Sude Zülal Güler (Yeşil) paylaşıyor. Dizide ayrıca Ekin Mert Daymaz (Tufan), Sinan Tuzcu (İshak Ali), Sinem Uslu (Gülender), Doğukan Polat (Ünal), Merve Şeyma Zengin (Ayça), Ekin Aksoy (Menevşe), Ahmet Yenilmez (Rıza Dayı), Hakan Karsak (Engin), Seray Gözler (Boncuk Nine), Yağmur Başkurt (Rukiye), Bala Atabek (Cemile), Muhammed Cangören (Cenap Ağa), Nilüfer Kılıçarslan (Hasret), Atlas Önel (Ersin), Noyan Uzer (Ufuk), Sidar Tublek (Aliço), Şebnem Dokurel (Lamia), Burak Can Aras (Dilaver), Ali Berk Reşitoğlu (Orhan), Fırat Kaya (Sedat), Tülin Ayhan (Sultan), Hazal Tektaş (Boncuk Çocuk) ve Selim Gürel (İshak Çocuk) gibi isimler rol alıyor.

Editör: Ayşegül Yaşar