Yarın (17 Mayıs Cuma) toplam 11 film sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Bu haftanın film takviminde komedi, korkuya, aksiyon, belgesel ve animasyon yer alıyor. Toplam 11 film vizyona giriyor. Yarın sinemaseverlerin beğenisine sunulacak olan filmler kısaca şöyle:

IMAGINARY FRIENDS (HAYALİ ARKADAŞLAR) 

John Krasinski’nin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Hayali Arkadaşlar (Imaginary Friends), fantastik bir aile filmi olarak sinemaseverlerle buluşuyor. 

THE STRANGERS:CHAPTER (ZİYARETÇİLER BÖLÜM 1)

Filmde, evli bir çiftin, evlilik yıldönümlerini kutlamak isterlerken kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulmasını konu ediyıor.

ALEM-İ CİN 5

Film, babasının ölümünün ardından yıllardır gitmediği köyüne dönen genç bir kadının yaşadıklarını anlatıyor.

TOMBUL MOMBUL TAKIMI: SIRT SIRTA (COMBAT WOMBAT: BACK 2 BACK)

Büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan şehrini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Combat Wombat'ın hikayesini beyaz perdeye yansıtılacak.

THE WRATH OF BECKY (BECKY'NİN GAZABI)

Hayatını yeniden kurmaya çalışırken evlerine gerçekleşen bir saldırı sonucu ortalığı kan gölüne çevirmeye karar veren genç bir kızın hikayesi anlatılıyor.

THE THREE MUSKETEERS: D'ARTAGNAN ( ÜÇ SİLAHŞÖRLER: D'ARTAGNAN)

Epi aksiyon macera filmi olan 2023 yılı yapımı Martin Bourboulon'un yönettiği  film Alexandre Dumas'ın 1844 tarihli Üç Silahşörler romanının bir uyarlaması olarak vizyona giriyor. 

BİRADER

Birader, Dr. Yusra için hırsızlık operasyonlarını yürüten İsmail ve Hegazy'nin hikayelerini anlatıyor.

DÜNYA MALI - EKSİ 1

Lazerle antik sirk arenası keşfedildi Lazerle antik sirk arenası keşfedildi

Başrollerini, Berk Hakman, Erkan Köse, Asena Tuğal'in paylaştığı Dünya Malı - Eksi Bir, ustasına yapılanların intikamını almaya çalışan bir adamın yaşadıkları sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

ECLIPSE

Nazlı Savranbaşı, Ahmet Önder, İbrahim Çolak'ın rol aldığı Eclipse, hayallerini gerçekleştirip Türkiye’nin ilk olimpiyat madalyasını almak için mücadele eden beş jimnastikçiye odaklanıyor.

YETER ARTIK

Feyza Aydın Kılıç, Deniz Oral, Aleyna Kılıç'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı film, evliliğinde şiddete maruz kalan bir kadının yaşadıklarını anlatıyor.

YURT

Doğa Karakaş, Can Bartu Arslan, Ozan Çelik, Tansu Biçer, Didem Ellialtı'nın yer aldığı Yurt, 14 yaşındaki lise hazırlık öğrencisi Ahmet’in yaşadıklarını beyazperdeye yansıtacak.
 

Editör: EYYUP KAÇAR