Bu hafta 5'i yerli toplam 8 film sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Sinema salonları, bu hafta 5'i yerli, 8 filmi beyaz perdelerine yansıtacak. Sinemaseverlerin beğenisine sunulan filmler arasında Adam Driver'ın Ferrari filmi, haftanın öne çıkan yapımları arasında yer alıyor.

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK 

Filmde usta oyuncular yer alıyor. Jason Momoa, Patrick Wilson ve Amber Heard’lı oyuncu kadrosuyla Aquaman'in intikam arayışı içinde olan Black Manta ile olan savaşını konu alıyor. 

Güçlü bir düşmanla karşı karşıya olan Aquman, onu yenebilmek için Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile ittifak kurmaya karar verir. İki üvey kardeş, krallıklarını koruyup, dünyayı büyük bir yıkımdan kurtarmak için bu süreçte anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmak zorundadır.

CENAZEMİZE HOŞ GELDİNİZ

Nişan günlerinde kendilerini akla gelmeyecek olayların içinde bulan bir çiftin hikayesini konu edinen ''Cenazemize Hoş Geldiniz'' Neslihan Yeşilyurt yönetmenliğinde vizyona giren komedi filmi. Dört yıldır sevgili olan İrem ve Ozan, nişanlanacakları günün sabahında, beraber yaşadıkları evlerinde uyanırlar. İrem bu nişandan dolayı gergindir. Çünkü ailesinin her üyesi birbirinden deli dolu ve sorun çıkarmaya müsaittir.

SAĞ SALİM: 3 ÖLÜ YA DA DİRİ

Bu hafta diğer bir komedi filmi de ''Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri''. Hayatına birini almaya hazırlanan Salim'in bu süreçte yaşadığı maceraları konu ediniyor. Salim’in yalnızlığına çözüm bulan muhtar, Salime'yi evlendirmek isterken, kaza sonucu hayatını kaybediyor. Muhtarın memleketine yolculuğa çıkan Salim ve Salime’nin başına trajikomik olaylar gelir.

KADINLARA MAHSUS

Serdar Akar'ın yönetmenliğini yaptığı ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun senaryosunu yazdığı ''Kadınlara Mahsus'' kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen 8 kadının hikayesini anlatıyor.

Erkeklerle olan ilişkilerinde sorunlar yaşayan ve artık kendilerini büyük bir çıkmazda hisseden birbirini tanımayan 8 kadın, kadınlara mahsus olan bir kampta bir araya gelir. Kadınlar, kendileri için yeni bir dünya kurmaya çalışır. Kadınlar, içlerinden birinin kocasının metresine ve oğluna sahip çıkmak zorunda kaldıklarında bildikleri her şeyi unutur.

FERRARİ

Merakla beklenen ''Ferrari'' filmi bu haftanın öne çıkan yapımları arasında yer alıyor. Filmde, Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'nin hikayesi anlatılıyor.

ORMAN ÇETESİ: DÜN YA TURU

Orman Çetesi: Dünya Turu, animasyon tutkunlarının ve çocukların ilgisini çekecek bir film. Filmde, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan ormanı korumak için harekete geçen Orman Çetesi'nin maceraları anlatılıyor.

Diyarbakırlı yazar çocuklar için dernek kurdu Diyarbakırlı yazar çocuklar için dernek kurdu

ANİDEN

Filmin yönetmenliğini Melisa Önel yaptı. Filmde, 40 yaşında, bir anda koku duyusunu kaybeden bir kadının tekrardan kendini bulabilmek için bir anda ortadan kaybolmasını anlatıyor. Filmde Defne Kayalar, Öner Erkan ve Şerif Erol Başrolü paylaştı.

DEJAR: CİN VAHŞETİ

Bu haftanın filmleri arasında korku filmi de var. Raziye Sultan'ın yönettiği yerli korku filmi "Dejar: Cin Vahşeti", büyü ve cinlerin lanetiyle boğuşan bir ailenin yaşadığı olayları anlatıyor.

NTV
 

Kaynak: NTV