5 bin yıllık "Matiate Yer Altı Şehri" gün yüzüne çıkarılıyor 5 bin yıllık "Matiate Yer Altı Şehri" gün yüzüne çıkarılıyor

Bu hafta sinemalarda izleyiciyle buluşacak iki yerli ve beş yabancı film, hem eğlence hem de duygu dolu anlar yaşatacak. Peki, bu hafta sinemalarda hangi filmler var? İşte, haftanın filmleri ve konuları…

BİR SKANDAL PEŞİNDE

Natalie Portman ve Julianne Moore gibi yıldız isimlerin başrolünde olduğu film, bir televizyon oyuncusunun rolüne hazırlanmak için gittiği Georgia’da, skandal bir aşk hikayesinin tanığı olmasını ve sonrasında yaşadıklarını anlatıyor. Bir oyuncunun gerçek hayatla karşılaşması ve aşkın gücü üzerine sürükleyici bir film.

AŞK HER YERDE

Noel öncesi Londra’da geçen film, 10 farklı aşk hikayesini bir araya getiriyor. Keira Knightley, Hugh Grant, Liam Neeson, Emma Thompson gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film, aşkın farklı yüzlerini ve insanların hayatlarını nasıl değiştirdiğini gösteriyor. Romantik komedi severlerin kaçırmaması gereken bir film.

DOGMAN

Luc Besson’un yönettiği film, babası tarafından dövülerek evden atılan ve köpeklere yem edilen bir adamın, köpeklerle kurduğu dostluk ve hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Caleb Landry Jones’un başrolünde olduğu film, insanın en iyi dostu olan köpeklerin sadakatini ve insanın içindeki hayvanı ortaya çıkarıyor. Dram ve gerilim türündeki film, izleyenleri etkileyecek.

MUTLUYUZ

İbrahim Büyükak’ın hem yönetip hem oynadığı film, boşanmak üzere olan bir çiftin, birlikte geçirdikleri son hafta sonunu anlatıyor. Yasemin Sakallıoğlu’nun da başrolünde olduğu film, evlilik, aşk, sadakat ve mutluluk gibi kavramları komik bir dille ele alıyor. Gülmek ve eğlenmek isteyenler için ideal bir film.

RAFADAN TAYFA 4: HAYRİMATÖR

Çocukların sevgilisi Rafadan Tayfa ekibi, bu sefer de Hayrimatör’ü kurtarmak için maceraya atılıyor. Ajan ve adamları tarafından ele geçirilen Hayrimatör’ü geri almak için çabalayan Rafadan Tayfa, hem eğlenceli hem de heyecanlı anlar yaşıyor. Animasyon türündeki film, hem çocuklar hem de büyükler için keyifli bir seyirlik sunuyor.

İÇİMDEKİ ŞEYTAN

Korku türündeki film, okula uyum sağlamak için kültürünü reddeden bir gencin, eski arkadaşına musallat olan kötü bir ruhla mücadelesini anlatıyor. Hint mitolojisinden esinlenen film, korku ve gerilim dozu yüksek sahneleriyle izleyenleri ürpertecek.

KARANLIK RUHLAR

Hamile olan bir kadının, yeni taşındığı evde yaşadığı korkunç olayları konu edinen film, doğaüstü varlıklarla dolu bir hikaye sunuyor. Melissa Barrera, Guy Burnet ve Edie Inksetter’in oynadığı film, hamilelik korkusu ve paranoya ile harmanlanmış bir korku filmi.

Editör: Ayşegül Yaşar