İYİ Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Sosyal medyada gündem olan Kavuncu'nun hayatı, siyasi kariyeri ve yaşamı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Buğra Kavuncu kimdir? İYİ Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

Bakan Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir Bakan Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

BUĞRA KAVUNCU KİMDİR?

Buğra Kavuncu, 1973 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Siyasetçi ve iş insanıdır. Şuan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı olarak görev yapmaktadır.

Tam ismiyle Satuk Buğra Kavuncu, Edmenton İlkokulunda başladığı eğitim hayatına Ankara Çizmeci İlkokulu ve Ankara Atatürk Lisesini tamamlayarak devam etti.

1997 yılında Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümünden mezun olurken, profesyonel kariyerine büyük potansiyel gördüğü Kazakistan Almatı'da yapı kimyasalları alanında başladı.

Satış, pazarlama ve yatırım konularında kazandığı bilgi ve deneyimi sayesinde kısa süre içerisinde başarıya ulaştı. 1997 yılında USTA LLP'yi kuran isim, yapı kimyasallarına yaptığı yatırımlarla şirketinin Orta Asya'daki büyümesinde önemli bir rol oynadı.

Editör: Ayşegül Yaşar