Atlar, köpekler ve hatta böcekler bile rüya görüyor
Atlar, köpekler ve hatta böcekler bile rüya görüyor
İçeriği Görüntüle

Vali Zorluoğlu ve Rektör Eronat, Kızılay tarafından üniversite kampüsü içinde 5 bin metrekarelik alana kurulu, 10 bin kişilik kapasiteye sahip modern aşevini inceledi. Üretim ve depolama alanlarını tek tek gezen yetkililer, Kızılay görevlilerinden tesisin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Her gün 600 ihtiyaç sahibine üç öğün yemek

Diyarbakır’daki Kızılay Aşevi, yaşlı, hasta, engelli, yetim ve kimsesiz bireyler olmak üzere günde 600 kişiye üç çeşit sıcak yemek hizmeti veriyor. Aynı zamanda olağanüstü durumlar için hazır tutulan aşevi, gerektiğinde 20 bin kişilik yemek üretimi yapabilecek kapasitede.

Bağışçılara yelek

Ziyaret kapsamında, Kızılay’a destek veren bağışçılarla da bir araya gelen Vali Zorluoğlu ve Rektör Eronat, bağışçılara teşekkür ederek üzerinde Kızılay logosu bulunan yelekler hediye etti. Zorluoğlu, “İyilik hareketine katkı sunan herkese minnettarız,” dedi.

Muhabir: ÖZGÜR AYAYDIN