Diyarbakır’da yapılan ve bölgenin en büyük sağlık yatırımı olan Şehir Hastanesinin bitiş tarihi açıklandı.

11767Fd9 0717 4Ac5 B844 081B8791Dc81-1Diyarbakır’da temeli atıldıktan sonra bir kez ihalesi iptal edilen ve daha sonra aylarca derem izolatörleri beklenen Diyarbakır Şehir Hastanesinin bitiş ve hizmete giriş tarihi ilk kez açıklandı. Diyarbakır’da kısa bir süre önce göreve başlayan sağlık müdürü Dr.Emre Asiltürk, basın mensupları le ilk kez bir araya geldi.

Diyarbakır’daki sağlık yatırımları hakkında bilgi veren Dr.Asiltürk, Diyarbakır Şehir Hastanesinin şu anda yüzde 50’sinin tamamlandığını belirterek, “Olağanüstü bir sorun çıkmaz ise Diyarbakır Şehir Hastanesi 1.5 yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor. Diğer taraftan ikin i şehir hastanesi ile ilgili çalışmalarda devam ediyor” dedi.

Diyarbakır’ın LGS’deki ful sıralaması belli oldu
Diyarbakır’ın LGS’deki ful sıralaması belli oldu
İçeriği Görüntüle

3D11549E 1476 456C A4F1 1Ded07Df6598-1Diyarbakır Sağlık Müdürü Dr.Emre Asiltürk, Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Selahaddini Eyyübi Devlet Hastanesi ile şu anda Çocuk Hastanesi olarak kullanılan eski SSK Hastanesinin durumları ile ilgili de konuştu. Dr.Asiltürk, söz konusu binaların eskidiğini, şehir hastanesinin bitmesi ile bu hastanelerin buraya taşınacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: FERİT ASLAN