Van’da yayla sezonu: Çobanlar pazarlığa başladı Van’da yayla sezonu: Çobanlar pazarlığa başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na alınacak personel içim en düşük 74 bin, enyüksek ise 148 bin lira maaş ödeneceği belirtildi.

Devlet kadrolarında çalışan personeller verilecek maaşlar her ne kadar belli olsa da bazı istisnai durumlar olabiliyor. Bunlardan biri de Çevre ve Şehircilik bakanlığı'na alınacak kadrolarla ilgili.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca personel alımı ile ilgili ilan yayımlandı. İlanda belirtilen kadrolar için maaş tutarları da belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Mebhocam.com.tr'de yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bilişim personeli olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu.

Online olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapılacağı belirtilen başvurular için istenilen belgeler ve kesin başvuru şartları açıklandı. Başvuracak adaylarda 70 Kpss puan şartı arandığı ve başvuruların 15 Nisan tarihinde başlayacağı ve 2 Mayıs'ta sona ereceği kaydedildi.

Başvuruların ''https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr'' adresinden yapılacağı ifade edilen açıklamada, en düşük maaşın olarak 74 bin TL, en yüksek maaşın ise 148 bin TL olarak belirlendiği bildirildi.

Editör: EYYUP KAÇAR