Müslüm Gürses'in müthiş hayranı olan Kaan Çam, 21 Nisan Pazar günü Bursa'dan İstanbul'a, ünlü olma hayaliyle yola çıktı. Ancak, Kaan'ın hayalleri, gizemli bir şekilde kaybolmasıyla karardı. Ailesinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkarak yaptığı yardım çağrısı, Kaan'ın İstanbul sokaklarında kayboluşunun ardındaki sırları gün yüzüne çıkardı.

15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam, 21 Nisan Pazar günü Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesinden kayboldu. Kaan'ın İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gittiği, daha sonra kaybolduğu belirtildi.

Müge Anlı'ya bağlanan bir izleyici tarafından, Müslüm Gürses hayranı gencin İstanbul’da gezdiği ve oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın kendisinin kız arkadaşı olduğunu söylediği kaydedildi.

 Kadir Bey, Kaan'ın yanına gelip Farah Zeynep Abdullah'a nasıl ulaşabileceğini sorduğunu, Nişantaşı'nda gezindiğini açıkladı.

İstanbul’da semt semt gezerken birçok esnafa Farah Zeynep Abdullah’ın kız arkadaşı olduğunu ve ona acil ulaşması gerektiğini söylediği öğrenildi. 

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi Hakan Kurtaş kimdir? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi Hakan Kurtaş kimdir?

Canlı yayına bağlanan bir görgü tanığı, kayıp olduğu düşünülen 15 yaşındaki Kaan'ı Nişantaşı ve Beşiktaş semtlerinde bir bankta otururken gördüğünü söyledi.

Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde de etraftaki esnaflara oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olduğunu söyleyerek dolaşan gence, henüz ulaşılamadı.

Editör: Ayşegül Yaşar