Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel

Beşiktaş’ta tadilat yapılan gece kulübünde çıkan yangın sonucu 29 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, İstanbul Valiliği’nce aralarında Eski Beşiktaş...

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde VAR hakemi olarak Pol van Boekel görev yapacak.

GÜNDEM

İstanbul Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki eğlence merkezinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükseldi.

Amedspor

Amedspor ve Beşiktaş'ın, ALG Spor’a yönelik yaptığı itiraz başvurusu Federasyon tarafından bir kez daha reddedildi.

Amedspor

Amedspor ve Beşiktaş'ın başvurularının 2 ay sonra zaman aşımı gerekçesiyle reddedilmesi üzerine iki kulüp te tahkime başvuracaklarını açıkladı.

CEGA ÖZEL

Amedspor ve Beşiktaş, transfer yasağı olmasına rağmen transfer ettikleri oyuncuyu oynatan ALG Spor’a yönelik yaptığı başvuruyu Federasyon 2 ay sonra...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Eğil İlçesinde bir sokağın duvarlarına dünyaca ünlü futbolcular ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın golcülerinin resimleri çizdirildi.  Mauro İcardi, kendi fotoğrafını...

Amedspor

Amedspor ve Beşiktaş, transfer yasağı olmasına rağmen transfer ettikleri oyuncuyu oynatan ALG Spor’a yönelik şikayette Federasyon, 2 aydır karar vermedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır temsilcisi, 3 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçında kart cezalısı 2 oyuncusu forma giyemeyecek.

DİYARBAKIR

Galatasaray’a evinde 2-1 mağlup olan Amedspor Kadın Futbol Takımı, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Amedspor

Amedspor ve Beşiktaş, yasaklarına rağmen transfer ettikleri oyuncuyu oynatan ALG Spor’u federasyona şikayet etti.

SPOR

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetimindeki ilk maçında Fatih Karagümrük'ü 3-0 yendi.

Özel Haber