Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Ekonomi

Diyarbakır'ın tarımsal verimliliği artırmak amacıyla kurulan teknik komite çalışmalar 3 ana başlıkta değerlendirdi.

Genel

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'nün parklar içerisinde 6 ASM yapım önerisi, ağaç kesilmesine neden olacağı gerekçesiyle Bağlar Belediyesince kabul edilmedi.

DİYARBAKIR

Yapılan bir araştırmada, Köroğlu destanının Diyarbakır'da geçtiği ve Köroğlu'nun Bolu'ya hiç gitmediği savunuldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde kendine has giyimi ile tanınan ve uzun süredir görünmeyen kentin renkli siması Xale Kemal nerede ?

CEGA ÖZEL

DEM Partinin uyguladığı eş başkanlık sisteminin belediyelerde uygulanması ile Diyarbakır’da açılan bir davada ilk kez caza verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar Belediyesinde eski belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun da yargılandığı davada, tutuklu bir sanık için tahliye kararı verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki sağlık örgütleri ASM’lere “işletme”, hekimlere “tüccar” mantığı ile yaklaşımı kabul etmediklerini belirtiyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde sağanak yağışların ardından oluşan heyelan nedeniyle kapanan köy yolları açıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da kesinleşmiş hapis cezası olan firari iki zanlı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı. Zanlılar, sevk edildikleri adli makamlarca...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde jandarma operasyonunda 230 kilo toz esrar ele geçirildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında kiralık olarak çalıştırılan ihtiyaç fazlası 25 aracı yüklenici firmaya iade etti. İade ile birlikte...

CEGA ÖZEL

Diyarbakır’da, belediye kasasında para olmadığı için esnafın iş makinaları için hibe ettiği lastikler ile köylerde mezarları kazabildiği ortaya çıktı.

Özel Haber