Doktor Haberleri

doktor haberleri ve güncel doktor gelişmeleri, doktor ile ilgili tüm video, doktor fotoğrafları ve doktor haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Tekirdağ ve İstanbul’da yapılan operasyonlarda,  aralarında doktor ve hemşirelerin de olduğu 38 kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabanca ile başından vuruldu. Doktorun intihar ettiği iddia edildi.

Sağlık

Şırnak’ta Cizre Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi’nde görevli doktor kalp krizi geçirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, iki hastanede bulunan 4 Kulak Burun Boğaz uzmanını yürütülen soruşturmayı gerekçe göstererek sürgün edildi.

Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara ve İstanbul hariç tüm illerde yan dal uzmanı hekimler için 4924 sayılı Kanuna tabi, sözleşmeli...

Genel

Şanlıurfa Tabip Odası, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 15 saniyede bir hastaya bakılmasını gerektiğini bildirdi.

DİYARBAKIR

Kadın doktor Ronayı Satı'nın Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki görevinden çalışma koşullarının ağırlığı dolayısıyla istifa ettiği ortaya çıktı.

Genel

Şaılıurfa'nın Hilvan ilçesinde doktor Ronayı Satı (26) evinde iple asılmış halde bulundu.

CEGA ÖZEL

Türkiye’de son yıllarda yaşam koşullarını gerekçe gösterip gurbete gidenlere Diyarbakır’dan da 106 kişi katıldı. Tabip Odasından son 3 yılda iyi...

Genel

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayene olduğu sırada Psikiyatri Uzmanı Dr. Ergül Çakan'a saldıran şahıs tutuklandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yürütülen. “Burun estetiği” soruşturmasında, aralarında 2’si doktor 5 hastane personeli olmak üzere toplam 8 kişi gözaltına alındı. 

YEREL

Öğretmen lisesinde 20 yıl önce çekilen ve 7 liseli arkasında yer aldığı bu fotoğraftan, 3 doktor, 1 mühendis, 1 avukat,...

Özel Haber