Hdp Haberleri

hdp haberleri ve güncel hdp gelişmeleri, hdp ile ilgili tüm video, hdp fotoğrafları ve hdp haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, eşinin adaylığınile ilgili yaptığı ilk açıklamada, halkın kendilerine güvenmesini istedi.

SİYASET

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisi ile arasında ayrılık gayrılık olmadığını söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan, Celil Begdaş hakkında kasten adam öldürmek suçundan kesinleşmiş 45 yıl hapis cezası...

CEGA ÖZEL

Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, babasının cenazesine katılmayacak.

DİYARBAKIR

Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, babasının cenazesine katılmayacak.

Politika

HDP’nin seçimlere listelerinden girdiği Yeşil Sol Parti (YSP), yeniden kuruluşunu duyurdu.

DİYARBAKIR

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, kayyım konusunda bu kez direneceklerini ve gerekirse canlarını siper edip kayyımlara izin vermeyeceklerini söyledi. 

Genel

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 7 yıldır tutuklu olduğu davada mahkemeye çıktı. Demirtaş, Kürt siyasetçi olduğu için yargılanmaya...

DİYARBAKIR

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, kente kazandırılmak istenen hizmetlere, eski adı HDP olan HEDEP'in karşı çıktığını ileri sürdü.

DİYARBAKIR

HDP Eski Milletvekili Aysel Tuğluk hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yakalama kararı çıkarıldı. 

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da annelerin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde başlattığı evlat nöbetine bir aile daha katıldı.

Seçimlerden istediği soncu alamayan HDP'ye olağanüstü kongre süreci işletilmeye başlandı. Mevcut eş başkanların aday olmayacağı kongrede, büyük değişim beklentisi var.

Özel Haber