Muş Haberleri

Muş haberleri ve güncel Muş gelişmeleri, Muş ile ilgili tüm video, Muş fotoğrafları ve Muş haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Muş’ta Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 27. İller arası “Masa Tenisi Turnuvası Bölge Grup Elemeleri” 60 sporcunun katılımı ile başladı.

YEREL

Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.

YEREL

Muş'un Korkut ilçesinde dereye düşüp 500 metre sürüklenen 7 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

YEREL

Muş'un Varto ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan anı cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

YEREL

Muş’ta etkili olan kar yağışından dolayı kapanan 24 köy yolunun tekrar açılması için ekipler çalışma başlattı.

YEREL

Muş'ta bir haftadır etkili olan sağanak nedeniyle Muş Ovası, tarım arazileri ve evler su altında kalırken bölgedeki vatandaşlar ise zor...

YEREL

Muş'ta yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışından dolayı 102 köy yolu ulaşıma kapandı.

YEREL

Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 2 bin rakımlı karla kaplı Şenyayla bölgesinde farklı meslek gruplarındaki 50...

YEREL

Muş'ta Filistin İnisiyatifi Platformu önderliğinde bir araya gelen kadınlar ve çocuklar, İsrail'in Filistin'deki katliamlarını protesto etmek için bir yürüyüş düzenledi.

YEREL

Muş-Erzurum karayolunun 18. kilometresinde heyelan meydana geldi.

SPOR

Muş'taki şampiyonada 2 birincilik ve 1 ikincilik alan Diyarbakırlı genç sporcular, Samsun'da yapılacak müsabakalarda yarışacak.

YEREL

Muş'un Varto ilçesi yakınlarında ortaya çıkan domuz sürüsü, bölge sakinlerini panikletti.

Özel Haber