Rüşvet Haberleri

rüşvet haberleri ve güncel rüşvet gelişmeleri, rüşvet ile ilgili tüm video, rüşvet fotoğrafları ve rüşvet haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, Bağlar Belediyesinde 1 Ocak-31 Mart 2024 tarihleri arasında verilen inşaat ruhsatlarının incelemeye alınmasına karar verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar Belediyesinde eski belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun da yargılandığı davada, tutuklu bir sanık için tahliye kararı verildi.

DİYARBAKIR

Lice'de yakını hakkındaki yakalama kararının kaldırılması için jandarmaya rüşvet vermek suçundan yakalanan N.İ, ifadesinde o paranın zekatı olduğunu iddia etti.

YEREL

Usulsüzlüklerle gündeme geldiği için istifa eden başkanın yerine seçilen yeni başkan, Belediye duvarına rüşvet ile ilgili ilginç bir yazı astırdı.

DİYARBAKIR

Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde başlayan çöküşü rüşvetin artmasıyla hızlandı.

DİYARBAKIR

Bağlar Belediyesindeki rüşvet soruşturmasında, belediye başkanı ve 2 şüphelinin 3 hafta boyunca ses ve görüntü takibi ile izlendiği ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Antep Adliyesinde görevli katip A.Y. rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Savcılıktaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen A.Y. adliye binasının birinci...

DİYARBAKIR

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kendisine de yurt dışı yasağı getiren rüşvet soruşturmasından sonra ilk ziyaretini AK Parti...

ASAYİŞ

İstanbul Emniyet müdürlüğünde görevli 39 polis, hafriyat kamyonlarından rüşvet alıp haraca bağladığı iddiasıyla tutuklandı. 

DİYARBAKIR

Bir süre önce Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'nde yaşanan rüşvet skandalıyla ilgili tüm detaylar ortaya çıktı

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nde rüşvet iddiasıyla 2 kişi tutuklandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Merkez Bağlar Belediyesi'nde özel kalemle birlikte 5 ayrı görev yapan belediye başkan yardımcısı ve bir personel rüşvet aldıkları iddiasıyla...

Özel Haber