Yasak Haberleri

yasak haberleri ve güncel yasak gelişmeleri, yasak ile ilgili tüm video, yasak fotoğrafları ve yasak haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Amedspor

Amedspor, Iğdırspor taraftarına getirilen yasak sonrası onlara ayrılan alanı kullanmak için başvuru yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da bugün toplanan İl Spor Güvenlik kurulu, Iğdırspor, Bursaspor ve Menemenspor maçları için seyirci yasağı kararı aldı.

YEREL

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçe kırsalındaki Kato Dağı bölgesine girişler 15 günlüğüne yasaklandı.

GÜNCEL

Türkiye yarın sandık başına gidecek. Yarın yapılacak yerel seçimlere ilişkin siyasi partilerin propaganda serbestliği saat 18.00’de sona erdi.

GÜNCEL

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) belirlediği seçim takvimi hızla işliyor. Takvime göre, propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları 21 Mart"ta başladı....

Amedspor

Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’da, yönetim aldığı karar ile teknik direktör Mesut Bakkal dışında herkese konuşma yasağı getirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, yurt dışı yasağı bulunan belediye başkanı, belediye meclisinden kimlerin yurt dışına gideceğine dair belirleme yetkisi aldı.

GÜNDEM

Tiyatrocu Deniz Özer ve Bahoz Özsunar'ın sahnelediği 'Qral û Travîs' (Kral ve Travis) adlı Kürtçe oyun yasaklanmasına AK parti MKYK...

DÜNYA

Fransa’nın kuzeyindeki Seine-Port kasabasında kamusal alanda akıllı telefon kullanımı yasaklandı.

YEREL

Gabar Dağı 15 günlüğüne “özel güvenlik bölgesi” ilan edilerek, 15 gün girişlere yasaklandı.

YEREL

Siirt Valiliği; gösteri, yürüyüş, etkinlik ve eylemlerin 9 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

DİYARBAKIR

Valilik,  açık alanlarda yapılmak istenilen toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, oturma eyleminin de arasında olduğu bazı etkinlikleri yasakladığını açıkladı.

Özel Haber