İlk tanıtımından adından söz ettiren ve merakla beklenen İnci Taneleri dizisi bu akşam kanal D ekranlarında başlıyor. Dizinin ilk bölümü öncesinde merak edilen konuların başında ise oyuncu kadrosu ve konusu geliyor.

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yılmaz Erdoğan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizide, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat verecek.

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİMLER?

BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İNCİ TANELERİ KONUSU NEDİR?

İnci Taneleri dizisinin konusu ise; Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

Editör: Ayşegül Yaşar