Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen Kabine Toplantıları, ülkenin gündemine yön veren önemli kararların alındığı platformlar arasında yer alıyor. Ancak, bu haftaki toplantı tarihi ve gündemi hakkında henüz net bilgi bulunmuyor, bu da merakı arttırıyor. . Peki Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman, bu hafta olacak mı? Öğretmen atamaları gündemde mi? İşte detaylar...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Kabine toplantısı en son 16 Nisan'da düzenlenmişti. Toplantı tarihi ve saatine ilişkin henüz bir detay bulunmuyor.

Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapıldığı takdirde haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Anneler Günü'nde en çok tercih edilen hediyeler belli oldu Anneler Günü'nde en çok tercih edilen hediyeler belli oldu

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELERDİR?

Kabine Toplantısı'nın ana gündem maddeleri arasında, öğretmen atamalarının yanı sıra, ekonomiden yaşanan gelişmeler, Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemine ilişkin maddeler yer alıyor.

GÖZLER ÖĞRETMEN ATAMASI TAKVİMİNDE

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etmişti. Tekin, ''Biz ihtiyaçlarımızı tamamladık. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla rakamı belirleyeceğiz. Biz rakamda uzlaştık zaten. Önümüzdeki hafta eğer Kabine Toplantısı olursa o gün açıklanmış olacak." sözlerini kullanmıştı.

Editör: Ayşegül Yaşar