Çocuk, aile ve macera türündeki Kardeş Takımı filmi, yarı yıl tatilinde sinemaseverlerle buluşuyor. Yapımcılığını CJ ENM, Medyapım ve Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Dede ve Meriç Aydın’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu film, anne babaları gizli ajan olan 4 kardeşin heyecanlı hikayesini anlatıyor. Kardeş Takımı filmi, hem çocuklara hem de büyüklere keyifli bir seyir deneyimi sunuyor.

KARDEŞ TAKIMI’NIN OYUNCU KADROSU

Kardeş Takımı filmi, başarılı ve sevilen oyuncuları bir araya getiriyor. Filmde, anne babaları kaçırılan 4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz’ı Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Çağan Efe Ak ve Ecrin Su Çoban canlandırıyor. Filmde ayrıca, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel, Mert Denizmen, Melis İşiten, Gülhan Tekin, Gökhan Özoğuz ve Yekta Kopan gibi isimler de rol alıyor. Filmde Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, kızı Ayşe ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

KARDEŞ TAKIMI’NIN KONUSU NEDİR?

Kardeş Takımı filmi, sıradan bir okul sabahına uyandıklarını sanan 4 kardeşin, anne babalarının aslında birer gizli ajan olduklarını öğrenmeleriyle başlıyor. Anne babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır. TeknoStar, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya

Editör: Ayşegül Yaşar