İmikuşağı köyü yolunda aracıyla seyir halindeki Muhammed Fatih Görgün, tepelik alandan aşağı inerek yolun karşısına geçen domuz sürüsüne rastladı.

Görgün'ün cep telefonu kamerasıyla görüntülediği domuz sürüsünün büyüklüğü görenleri şaşırttı. Görüntülerde, aracın önünde tepelik alandan aşağı inen yaklaşık 50 hayvanın bulunduğu domuz sürüsünün, yolun karşısına geçmesi ve araziye yönelerek gözden kaybolması yer alıyor. Görgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede zaman zaman domuz sürülerine rastladıklarını ancak bu kadar büyük bir sürüye ilk defa gördüklerini belirtti.

Taksim yasağında 210 gözaltı Taksim yasağında 210 gözaltı

Görüntüleri tüm civar köy sakinleri ile paylaştığını, görenlerin sürünün büyüklüğü karşısında şaşkınlık yaşadığını ifade eden Görgün, "Sürüyü fark edince üzerlerine doğru yavaş yavaş ilerledim. Çok büyük bir sürüydü, saymaya çalıştım, yaklaşık 50 kadar domuz vardı. Zaman zaman domuzlar tarım arazilerimize zarar veriyor, bu sürüyü gördükten sonra bu yöndeki tedirginliğimiz daha da arttı. Bu yüzden yöre sakinleri olarak yaban domuzları için sürek avı başlatılmasını istiyoruz." dedi.

Editör: HABER MERKEZİ