Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, “suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” suçlarından tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Candan kardeşlerin cezaevindeki hayatları merak edilirken, Nihal Candan’ın evli olduğu ve eşinin kendisini yalnız bıraktığı iddia edildi. Peki, Nihal Candan evli mi, eşi kimdir? Mehmet Faruk Çiçek kimdir, kaç yaşında, nereli?

NİHAL CANDAN 4 AY ÖNCE EVLENDİ

İddiaya göre Nihal Candan 28 Temmuz 2023’te iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlendi. Ancak Nihal Candan, evliliğini sosyal medyada hiç paylaşmadı.

Gökhan Türkmen kızının doğum günün kutladı Gökhan Türkmen kızının doğum günün kutladı

Nikah görüntüleri de ilk kez ortaya çıktı. Nikah şahidi Nihal Candan’ın anne ve babası oldu. Nihal Candan’ın eşi Mehmet Faruk Çiçek ise gözaltına alınan karısını hiç ziyaret etmedi ve sessizliğini korudu.

MEHMET FARUK ÇİÇEK KİMDİR?

Nihal Candan’ın eşi Mehmet Faruk Çiçek, Seyid Lojistik ve Daim Tobacco’nun sahibi bir iş insanı. Çiçek, iş dünyasındaki faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile tanınıyor. Gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle de dikkat çeken Çiçek, nargile tütünü imalat ve ihracatında Türkiye’nin öncü firmalarından biri olan Daim Tobacco’nun kurucusu. Firma, ürünlerini 15 ülkeye ihraç ediyor.

Nihal Candan ve Mehmet Faruk Çiçek’in evlilikleri, Candan kardeşlerin tutuklanmasıyla gündeme geldi. Nihal Candan’ın eşi Çiçek’in neden bu süreçte yanında olmadığı ise merak konusu oldu.

Editör: Ayşegül Yaşar