Dilan - Engin Polat soruşturmasından sonra gözler doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz’e çevrilmişti. Çift hakkındaki iddiaları ilk olarak Avukat Feyza Altun gündeme getirmişti. Altun, Öz çiftinin böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığını iddia etmişti. Peki, Özlem Öz - Tayyar Öz kimdir?

Özlem Öz - Tayyar Öz çiftiyle ilgili iddialar sosyal medyaya damga vurdu. Çifti yakın takibe alan Avukat Feyza Altun, bu çiftle ilgili şok edici açıklamalarda bulundu.

Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı

Dilan - Engin Polat'tan sonra Özlem Öz - Tayyar Öz çifti  ilgili iddialar sosyal medyada gündem oldu. Çifti yakın takibe alan Avukat Feyza Altun, bu çiftle ilgili "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler. Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar..." demişti.Altun, Öz çiftinin böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığını da iddia etmişti.

ÖZLEM LİNA ÖZ KİMDİR?



Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamladı. Eğitimini tamamlandıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştirdi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor.

2021 yılında büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve şimdilerde 2.5 milyon takipçisi olan Özlem Öz, Dilan Polat'ı taklit ettiği yönünde eleştiriler almasıyla gündeme gelmişti.

TAYYAR TAYLAN ÖZ KİMDİR?



Dr. Tayyar Taylan Öz, 1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamlayan Öz, Lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde Tamamladı. istanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandı.ı TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölününü kazandı. 5 yıl sonra Ortopedi ve travmatoloji uzmanı ünvanını aldı. Mecburi görevini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesinde yaptı.

Editör: Ayşegül Yaşar