Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı

Survivor All Star 2024 yarışmasının bu akşam yayınlanan bölümünde, Seda Aktuğlu’nun Dominik polisi tarafından arandığı ortaya çıktı. Yarışma sırasında adada bulunan bir kolyeyi çaldığı iddia edilen Aktuğlu, polis tarafından sorgulanmak üzere götürüldü. Aktuğlu’nun kolyeyi çalıp çalmadığı ve yarışmaya devam edip edemeyeceği henüz belli değil.

Seda Aktuğlu’nun başına gelen bu olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Aktuğlu’nun hayranları ve eleştirmenleri, Twitter’da #SedaAktuğlu etiketiyle yorumlarını paylaştı. Bu olayın ardında Seda Aktuğlu'nun kim olduğu arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki, Seda Aktuğlu kimdir, kaç yaşında nereli? Seda Aktuğlu  neden polis tarafından aranıyor? İşte Seda Aktuğlu’ya dair her şey...

SEDA AKTUĞLU KİMDİR?

Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Eğitim hayatına Almanya'da başlayan Aktuğlu, 2003 yılında Türkiye'ye dönerek lise eğitimini Eskişehir'de sürdürmüştür.

Marmara Üniversitesi'nde Almanca Öğretmenliği bölümünü kazanarak üniversite eğitimine başlamış ve aynı zamanda Anadolu Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi eğitimi almıştır.

Bir dönem Var Mısın Yok Musun yarışmasında yarışan Seda Aktuğlu birçok kişi tarafından tanınmayı başarmıştır.

Seda Aktuğlu, Survivor 2024 All Star yarışmasında mavi takımda yer almaktadır.

Editör: Ayşegül Yaşar