Oyun alanında Ogeday’ın yokluğu, takım arkadaşlarını ve izleyicileri endişelendirdi. Yasin ve Furkan’ın konseydeki ifadeleri, Ogeday’ın durumunun ciddiyetini ortaya koydu. Yasin’in “Napıyorsun sen? Sakın yapma!” sözleri, Ogeday’ın kararının ne kadar ani olduğunu gösteriyor.

SURVİVOR OGEDAY NEDEN YOK?

Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklamada Ogeday’ın durumu ile ilgili olarak ilk olarak mavi takımla konuşacağını ve mavi takıma özel bir acil durum konseyi gerçekleştireceğini ardından da kırmızı takımla alınan kararı paylaşacağını belirtti.

Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir?

SURVİVOR OGEDAY NE YAPTI, ELENDİ Mİ?

Yeni bölüm fragmanında Yasin, Ogeday’ın yaptığı şeyi açıkladı ve “Ogeday üst eşofmanını giydi, sonra da ayakkabısını bağlamaya başladı. ‘Ne yapıyorsun sen’ dedim, ‘Aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma’ dedim.” İfadelerini kullanacak. Yasin’in açıklamasında yer alan bilgilere göre Ogeday’ın alanı terk ettiği ve kamp alanından uzaklaştığı anlaşılıyor. Furkan ise “Ogeday’a aşırı kızgınım bizi yalnız bıraktığı için” ifadelerine yer verecek. Ogeday Girişken’in elenip elenmeyeceği ise bugün ekrana gelecek bölümde açıklanacak.

Editör: Ayşegül Yaşar