Tunceli’de eylem ve etkinlikler 5 gün süreyle izne bağlandı Tunceli’de eylem ve etkinlikler 5 gün süreyle izne bağlandı

Neredeyse amatör kulüpte futbola başlayan her çocuğun Süper Lig'de futbol oynama hayalini Bodrumsporlu Celal Dumanlı , bu zorlu yolun basmaklarını aynı kulüpte tek tek aştı. Daha 12 yaşındayken kapısından adım attığı  Bodrumspor'da 18 yıldır aralıksız forma giyiyor.

Celal Dumanlı, geçen sezon TFF 1. Lig'de de gol kaydetmesi üzerine 5 farklı ligde bir takımın formasıyla gol atan ilk futbolcu olarak Türkiye rekoru kırmayı başardı..

12 sezondur Ege temsilcisinin Süper Amatör Lig’den bu yana formasını giyen Celal, sırasıyla Bölgesel Amatör Lig, TFF 3. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 1. Lig’de gol sevinci yaşamayı başardı. Dün takımının play off finalinde Sakaryaspor'u 3-1 yenerek Süper Lig'e çıkan Bodrumspor'da gelecek sezon yer alması ve gol atması durumunda rekorunu bir üst seviyeye çıkmış olacak. Süper Lig'de de gol atması halinde sırasıyla gol atmadığı lig kalmamış olacak.

Geçen sezon Play Off finalinde karşılaştıkları Pendikspor'a yenilerek Süper Ligin kapısından dönen Cumanlı, maçın ardından yaşadığı üzüntü dolayısıyla gözyaşlarına hakim olamamaştı.

Editör: Özgür Ayaydın