Metal türünün güçlü gruplarından Alkera Nefes Records etiketli, Mayıs ayında çıkacak 10 şarkılık albümü ‘Zamanın Ötesine’nin kapağını aralamaya devam ediyor. Albümün dinleyicilerin beğenisine sunulan çıkış parçası 'Kan Revan’ ın ardından ikinci teklisi ‘Dilhun’ video klibiyle birlikte tüm dijital müzik platformlarında yayına girdi.

‘Dilhun’ teklisinin sözleri grubun aynı zamanda vokali olan Onur Çobanoğlu'na, bestesi ve aranjesi ise Alkera elemanlarının tümüne ait.

Davul kayıtları İstanbul North Müzik Stüdyoları'nda Semih Soyaltın, Serhat Soyaltın, Gökhan Manav, Efe Aydoğan tarafından alınırken, diğer kayıtlar ise Alkera’ nın kendi stüdyolarında tamamlandı. Albümde mix ve mastering aşamalarını ses mühendisi olarak Ertuğrul Gül gerçekleştirdi. 

Dilhun, konsept albümde yer alan ana karakterin geçmişiyle hesaplanmasını anlatırken değişimi öncesi yaşadığı farkındalığa değinmektedir. En tehlikelinin en “yakındaki” olduğunu öne süren bir deneyim olan bu parçadaki ve albümdeki karakter aslında herhangi bir insan...

Woerktheater ekibiyle birlikte hazırlanan Dilhun video klibinin yönetmenliğini Emre Avşar üstlendi. Uzay Gökhan Irmak ve Emre Avşar gruba oyunculuk performanslarıyla eşlik ederken klibin MOI sahnede çekilen, grubun performans görüntülerinden oluşan kısımlarda ise Sarper Karataş görüntü yönetmenliğini üstlendi. Kurgu ve color aşamaları, Ali Göktürk, Yalçın Hafızoğlu ve Okan Heptaş (Flod) tarafından yapıldı. Teklinin kapak tasarımını Özkan Durakoğlu gerçekleştirdi. Grubun fotoğrafları ise Oğuzhan Üstün tarafından çekildi. 

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Aslı Hünel kimdir? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Aslı Hünel kimdir?

Vokal : Onur Çobanoğlu  

Gitar : Faruk Aydın Toksöz  

Bass : Ozan Tuncal 

Klavye : Ali Göktürk

Davul : Yalçın Hafızoğlu

Editör: Aziz Fidancı