Yeni bir gün, yeni bir yolculuk. Yıldızlar, her bir burç için farklı hikayeler anlatıyor. Gökyüzü, 12 burcun her birine özel mesajlar fısıldarken, 10 Mart 2024 Pazar gününe özel, yıldızların rehberliğinde bir keşfe çıkıyoruz.

KOÇ BURCU5f5f499c17aca90784d74d14

Ani gelişmeler ve sürpriz fırsatlar gününüzü aydınlatabilir. Gizli düşmanlardan sakınarak, maddi kaynaklarınızda beklenmedik iyileşmelere şahit olabilirsiniz.

BOĞA BURCUboğa-1

Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmelerle birlikte, kariyerinizdeki tartışmalara dikkat. Dengeli adımlar atarak, bu dinamik günü en iyi şekilde değerlendirin.

İKİZLER BURCUikizler-1

 Kariyerinizdeki yeni başlangıçlar, krizsel süreçlerle birleşebilir. Ani seyahatler ve hukuksal alanda gelişmeler, gününüze heyecan katıyor.

YENGEÇ BURCUyengeç-1

Yurt dışı bağlantılarınız ve eğitim fırsatları, yeni başlangıçlar için sizi bekliyor. Sosyal çevrenizin desteğiyle, hayallerinize bir adım daha yaklaşın.

ASLAN BURCUaslan-1

Finansal ve sağlık alanlarında yeni gelişmeler, kariyerinizdeki ani değişimlerle uyum içinde. Partnerinizle ilişkinizdeki sorunlara dikkat edin.

Yoğurda bir tutam bal ekleyerek vücudunuzu anında yenileyin Yoğurda bir tutam bal ekleyerek vücudunuzu anında yenileyin

BAŞAK BURCUbaşak-1

Partnerinizle veya ortaklıklarınızda yeni başlangıçlar mümkün. İletişimdeki dikkatli olmanız, olası yanlış anlaşılmaları önleyebilir.

TERAZİ BURCUterazi

Çalışma hayatınızda ve sağlığınızda yeni başlangıçlar var. Aşk ve hobilerinizden kaynaklanan harcamalarınızda artış olabilir.

AKREP BURCUakrep-1

Aşk hayatınızda ve hobilerinizde yeni başlangıçlar sizi bekliyor. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda sürpriz gelişmelere hazır olun.

YAY BURCUyay-1

Ailevi konulara hassasiyet göstermeniz gereken bir gün. Yer değişiklikleri gündemde olabilir. Kandırılmalar, yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları gündemde olabilir. Dalgınlıkla gelen kazalara dikkat edin. Tutamayacağınız sözler vermeyin.

OĞLAK BURCUoğlak-1

Sizi aşağı çekmeye çalışan gündemlere rağmen siz gayet netsiniz. Yakın çevrenize karşı güveninizi sarsacak gündemler yaşayabilirsiniz. Kendinizi bu kadar iyi tanımanız ve dik duruşunuz insanları rahatsız ediyor.

KOVA BURCUkova-1

Radikal kararlar almaktan kaçının. Hayatınızdaki değişiklikleri sindire sindire yapın. Parasal konularda önemli kararlar alabileceğiniz bir gün fakat bugün vereceğiniz kararların kısa bir süre sonra yeniden gözden geçirilmesi gerebilir.

BALIK BURCUbalık-1

Dış görünüşle alakalı ufak tefek değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlara hazırsınız. Kafanız dağınık olabilir fakat yavaş yavaş toparlanıyorsunuz. Geçmiş konuları kapatmalı ve önünüze bakmalısınız. Beslenmenize dikkat edin.

Editör: Ayşegül Yaşar