Ferit Aslan

Amedspor’da çok merak edilen sorunun yanıtı netleşiyor Amedspor’da çok merak edilen sorunun yanıtı netleşiyor

Amedspor’u şampiyon yaparak birinci lige çıkaran tecrübeli hoca Mesut Bakkal’ın eşi Ayla Bakkal, Amedspor ile Mesut hocanın devam etmesi durumunda Diyarbakır’da ev tutacaklarını söyledi. 

HEM AMEDSPOR HEM KENDİSİ BİR İLKİ YAŞADI

Amedspor, 11 yıllık birinci lige çıkma hasretini şampiyonluk ile sona erdirirken, Amedspor’u şampiyon yapan tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal’da kariyerinde ilk kez bir takımı şampiyon yaptı. Geçmişte bir çok takımı ligden kurtaran ve onlara can simidi olan Mesut Bakkal için merak edilen en önemli konu, Amedspor ile devam edip etmeyeceği oldu.

Whatsapp Image 2024 05 06 At 20.53.06 (1)BAKKAL AİLESİ, AMED’İN ŞAMPİYONLĞUNU ANKARA’DA KUTLADI

Mesut Bakkal’ın Ankara’da yaşayan ailesi, Amedspor’un şampiyonluğunu ise Ankara’da kutladı. Eşi Ayla Bakkal, Iğdır maçında Diyarbakır’a gelmiş ancak, Amedspor’un yenilip şampiyonluk turunu ertelemek zorunda kalması ile üzgün bir şekilde Ankara’ya dönmüştü. Amedspor’un evinde Menemenspor’u yenip 3 puan fark ile şampiyon olmasını Ayla Bakkal kızları ve yakınları ile kutladığını söyledi. 

Whatsapp Image 2024 05 06 At 20.53.06AMEDSPOR’UN YENGESİ CEGA MEDYA’YA KONUŞTU

Amedspor’un yengesi olarak adlandırılan Ayla Bakkal, Amedspor’un şampiyonluğunu CEGA Medya’ya değerlendirdi. Amedspor’un şampiyon olmasından çok kutlu olduklarını ve ailecek arkadaşları ile birlikte bunu kutladıklarını söyleyen Ayla Bakkal, “Mesut hoca bugüne kadar bir çok takımı ligden düşmekten kurtardı. Ama Amedspor’un şampiyonluğunun yerini hiç bir şey alamaz” dedi. 

“FUTBOL ŞEHRİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM”

Bakkal ailesi olarak Amedspor’u şampiyonluğunda hissettiklerini bugüne kadar hiç hissetmediklerini söyleyen Ayla Bakkal, “Bu çok farklıydı, ben Diyarbakır’ın bir futbol şehri olduğunu bilmiyordum. Ama kutlamalar ve halkın, camianın ilgisi muhteşemdi. Hak ettiler ve bunun sonucu en güzel şekilde sevindiler” dedi. 

Whatsapp Image 2024 05 06 At 20.23.35“BEN UYURKEN, AMEDSPOR ŞAMPİYON OLMUŞ” 

Ayla Bakkal, Amedspor-Menemenspor maçının 5 Mayıs’ta oynanacağını bildiğini belirterek, “Ben maçın oynanacağı gün maçtan habersiz uyudum. Uyandığımda telefonuma yüzlerce mesaj ve arama geldiğini gördüm. Meğerse ben uyurken Amedspor şampiyon olmuş. İlk kez tarihleri karıştırdığım için Amedspor’un maçını izleyemedim. Futbolcular bunu öğrenince, ‘Pazar günü yenge için bir daha oynarız’ diyerek Mesut hocaya espri yapmış” dedi. 

Whatsapp Image 2024 05 06 At 20.24.28“MESUT HOCA İLE YOLA DEVA EDİLİRSE DİYARBAKIR’DA EV TUTACAĞIM”

Mesut Bakkal’ın eşi Ayla Bakkal, Amedspor’un Mesut hoca ile yola devam etmesi halinde Diyarbakır’a ev tutacağını belirterek, annesi ile birlikte gelip Diyarbakır’da yaşayacaklarını söyledi. Diyarbakır ve Amedspor’u çok sevdiklerini ve Mesut hocanın Amedspor ile yola devam etmesini de istediğini de söyleyen Ayla Bakkal, “Karar, Mesut hoca ile yönetimin” dedi. 

Editör: Ferit Aslan