TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderlik koltuğunda konuk olduğu Somaspor'u evinde yenen Amedspor kafilesi, özel uçakla İzmir'den Diyarbakır a geldi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, uçakta Amedspor kafilesine yönelik konuşmasında, hiç bir başarının tesadüf olmadığını işaret ederek, şöyle konuştu:

''Her başarının ardınıda çok güzel hikayeler var. Bu şampiyonluğun arkasında da güzel hikayeler var. Yalnızca futbolcular, yöneticiler ve taraftarın değil. Hepsinin, kentin ortak başarısıdır.  Bu kent, halk zafer kutlamasını unutmuştu. Yılda bir Newroz Bayramı kutluyorduk. Amedspor ile artık her hafta kutlama yapacağız. Biz hazırız. İnşallah, 1. Lig'de 1 yıl kalıp, Süper Lig'e çıkarız. Dünya takımı olma özelliğini ispatlarız.''

İlkini Diyarbakır'dan başlattılar İlkini Diyarbakır'dan başlattılar

Whatsapp Image 2024 04 29 At 10.09.38

IĞDIR'DAKİ AMEDSPOR TARAFTARINA ARMAĞAN ETTİ

Kulüp başkanı Aziz Elaldı ise şampiyonluk için çok büyük emek verdiklerini, bu emeğe katkı sunan her zaman yanlarında olan paydaşlarına teşekkür etttiğni vurgulayarak, ''Bu şamiyonluk hepimizin. Yönetici, futbolcu, teknik heyet, taraftar gruplarımız kısacası hepimizin. Bu şampiyonluğu özellikle geçen hafta üzdüğümüz Iğdır’daki taraftarımıza armağan ediyorum.'' dedi.

Whatsapp Image 2024 04 29 At 10.11.07

Editör: Özgür Ayaydın