Amedspor Haberleri

Amedspor haberleri ve güncel Amedspor gelişmeleri, Amedspor ile ilgili tüm video, Amedspor fotoğrafları ve Amedspor haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Amedspor

Şampiyonluk hasretini 11 yıl sonra sonlandırarak TFF 1. Ligine çıkan Amedspor’un Diyarbakır’a gelen şampiyonluk kupası ile ilgili programı belli oldu.

DİYARBAKIR

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Menemenspor maçı sonrası PFDK'ya sevk edildi.

CEGA ÖZEL

Amedspor-İskenderunspor maçında ilk kez karşı karşıya gelen Serdar-Ümit Bozkurt kardeşler, Play Off final maçlarında da karşı karşıya gelebilir.

CEGA ÖZEL

Mesut Bakkal’ın eşi Ayla Bakkal, Amedspor ile Mesut hocanın devam etmesi durumunda Diyarbakır’da ev tutacaklarını söyledi.

CEGA ÖZEL

Amedspor'un 11 yıl sonra grubunda şampiyon olarak Trendyol 1.Ligi'ne çıkması, Diyarbakır'da büyük sevince yolaçtı. Yöneticiler sahada, taraftar sokakta coştu.

Amedspor

Amedspor’u, bu sezon şampiyon yaparak 11 yıllık hasretlerine son veren teknik direktör Mesut Bakkal, ekibi ve futbolcular kentten ayrıldı.

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig'de tamamlanan son hafta müsabakaları sonucunda Play-Off eşleşmeleri ve 1. Tur müsabaka programı belirlendi.

DİYARBAKIR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2. Lig Kırmızı Grup^ta şampiyon olan Amedspor'u Trendyol 1. Ligi'ne yükselmesi dolayısıyla kutladı.

Amedspor

Şampiyonluğunu ilan eden Amedspor, hem evinde hem de deplasmanda oynadığı maçlardaki başarısı ile şampiyon oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde Amedspor’un şampiyonluk kutlamalarında tabanca ile havaya ateş açan şüpheli gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son haftada şampiyonluğunu ilan eden Amedspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal ile futbolcular maçın ardından açıklamada...

DİYARBAKIR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un şampiyonluğunu ilan etmesinin sevincini seyirciyle paylaşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ile DEM Eş Başkanı Tuncer Bakırhan...

Özel Haber