Ferit Aslan

TFF 2. Lig’den, 11 yıl sonra şampiyon olarak 1.Lige çıkan Amedspor’da, şampiyon kadrosundan hangi futbolcunun sözleşmesi bitiyor, hangisi devam ediyor, yanıtlar haberimizde.

Sezona yeni bir kadro kurarak başlayan ve devre arasında 4 futbolcu takviye ederek mutlu sona ulaşan Amedspor’da, gözler 1. Ligdeki kadroda yer alacak futbolculara çevrildi. Sezon başında aldıkları futbolcuların büyük çoğunluğu ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Amedspor, sezonun bitmesi ile 1. Lig için hazırlıklara başlıyor. 

P H O T O 2024 05 08 18 21 40Amedspor’un as kalecisi Aykut Özer’in sözleşmesi sona ererken, yedek kaleciler, Veysel Sapan ve Kaan Doğan’ın ise sözleşmelerinin devam ettiği belirtildi. 

Amedspor’un 8 futbolcuyla yolu ayrıldı Amedspor’un 8 futbolcuyla yolu ayrıldı

İSTİKRARLI STOPERLERİN SÖZLEŞMESİ BİTTİ

Amedspor defasında sezon başından beri yer alan ve sakatlık ile sarı kart cezası dışında her maçta ilk 11’de yer alan stoperler Veli Çetin ve Uğur Adem Gezer’in de sözleşmeleri biterken, yine takımın istikrarlı isimlerinden ve geçen yıl Amedspor’un ilk transferi olan Alaadin Batuhan Tur’un da sözleşmesi bitti. 

Dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos’un Fenerbahçe’de oynarken, “Veliahtım” dediği Amedspor kaptanı Onur Karakabak ve yine takımın orta sahadaki önemli ismi Oktay Aydın’ın da sözleşmesi bitti. 

P H O T O 2024 05 08 18 21 49DİJLAN VE ENES DURMUŞ KİRALIK SÖZLEŞMELERİ BİTTİ

Amedspor’un sezon başında İstanbulspor’dan kiraladığı ve takımın dinamosu olan ancak son haftalarda sakatlandığı için sezonu kapatan Dijlan Aydın ve Enes Durmuş’un da kiralık olduğu ve kiralık sözleşmeleri bittiği öğrenildi. 

P H O T O 2024 05 08 18 21 56ÇEKDAR, MERT, TAŞKIN, BERKAY CAN VE YAKAL’IN SÖZLEŞMESİ VAR

Amedspor’da, devre arasında takım kadrosuna dahil edilen Çekdar Orhan, Mert Çapar, Taşkın Çalış, Berkay Can Değirmenci ve Yakal Taylan’ın sözleşmeleri ise devam ediyor. 

P H O T O 2024 05 08 18 22 10GOLCÜ BERK ÜNSAL’IN DA SÖZLEŞLESİ DEVAM EDİYOR

Amedspor’ın golcüsü Berk Ünsal’ın sözleşmesi devam ederken, yine takımda Yılmaz Ceylan, Yusuf Dursun ve Taner Gümüş’ün Amedspor ile sözleşmelerinin devam ettiği belirtildi. 

Editör: Ferit Aslan