Amedspor, grubunda şampiyon olarak birinci lige çıkarken, Diyarbakır Stadyumunda yapacağını açıkladığı kupa törenine kimin sponrsor olacağı merak konusu oldu. 

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, Amedspor camiasının 4 haftadır şampiyonluğu doyasıya kutladığını, kulüp binasında mütevazi bir kupa töreni yapacaklarını açıklamıştı. 

Başkan Ealdı'nın bu açıklamasından sonra taraftar grupları sosyal medyada, tüm halkın katılmayacağı törene katılmayacaklarını bildirince Amedspor, kulüp binasındaki programdan vazgeçti. 

Amedspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, kupa töreninen Diyarbakır Stadyumunda Cuma günü yapılacağı ve detaylarının sonra açıklanacağı belirtildi. 

Amedspor Kongreye gidiyor, yönetimde revizyon olacak Amedspor Kongreye gidiyor, yönetimde revizyon olacak

Bazı sosyal medya hesaplarından Diyarbakır Stadyumunda yapılacak olan kupa törenine büyükşehir belediyesi eş başkanlarının smponsor olacağı belirtildi. 

CEGA Medya'nın konuştuğu büyükşehir belediyesi yetkilileri, böyle bir durumun söz konsu olmadığını, konu ile ilgili bilgilerinin olmadığını söylediler. 

Editör: Ferit Aslan