Her burç, ilişkimizi zamanla daha güçlü ve verimli hale getirmenize yardımcı olacak bazı unsurlara ve güce sahiptir. Bu elementler, ateş, toprak, hava ve su, benzer özelliklere sahip elementlerle en iyi şekilde eşleşecektir. Astrologlar tarafından bazı burçların çok uyumlu olduğu söyleniyor. Bu burçlar birbirleriyle muhteşem bir uyum sağlayarak mutlu bir ilişki yaşıyor.

Peki, hangi burçlar birbirleri için yaratılmış gibi? İşte astrologların açıkladığı en uyumlu çiftler!

KOÇ-ASLAN

Bu, filmlerde ve hikaye kitaplarında tasvir edilen ideal bir ilişkidir. Her iki ortak da birbirini anlayacak, verecek ve birbirlerinin yanında duracak, cehenneme ya da yüksek suya gelecekler.

Şifa deposu pazı demir eksikliğine son veriyor, yaşlanmayı geciktiriyor Şifa deposu pazı demir eksikliğine son veriyor, yaşlanmayı geciktiriyor

Koç ateşli bir burçtur ve diğer ateş burcu Aslan ile iyi anlaşır. Koç burcu insanı için en uygun olanı. Koç’un her zaman sevildiğine dair güvenceye ihtiyacı vardır ve Aslan kesinlikle onlara bu şekilde en iyi şekilde yardımcı olacaktır.

BOĞA-YENGEÇ

Boğa ve Yengeç, aralarındaki anlayış, sevgi ve saygının temel bileşenlerini taşıyan ideal bir çift olduklarını kanıtlayacaklar. Her zaman birbirleri için en fazla fedakarlığı yapmaya hazırdırlar ve derin sevgileri ilişkiyi daha güçlü ve daha verimli hale getirir.

Boğa toprak burcudur ve Yengeç su burcudur. Bu elementler birbirlerini besler ve dengeler. Boğa’nın güvenilirliği ve Yengeç’in duyarlılığı, aralarında güçlü bir bağ oluşturur.

İKİZLER-KOVA

Bu insanlar genellikle çok karamsardırlar ve karamsarlık becerilerine uygun olarak Kova burcu çok belirgin bir burçtur. Bu ilişkinin ikiniz için sürekli bir fiziksel ve entelektüel yüksek durumda olması muhtemeldir ve onlarla ve bağınızla devam etmeniz gerekir.

İkizler ve Kova hava burçlarıdır. Bu elementler zihinsel uyumu ve iletişimi temsil eder. İkizler’in merakı ve Kova’nın yaratıcılığı, aralarında ilginç ve canlı bir ilişki yaratır.

YENGEÇ- AKREP

Yengeç, ilişkileri konusunda en iyi isteksizdir. Doğaya karşı çok içe dönük olmak ve bunu en iyi şekilde telafi etmek için Akrep en iyi uyumlulukla imdada yetişir. Akrep onların kabuklarından çıkmalarına yardımcı olan mükemmel konfor bölgeleridir.

Yengeç ve Akrep su burçlarıdır. Bu elementler duygusal uyumu ve sezgiyi temsil eder. Yengeç’in şefkati ve Akrep’in tutkusu, aralarında derin ve yoğun bir ilişki yaratır.

BAŞAK-AKREP

İlişkileri biraz eğlenmeyi ve ihtiyaçlarının sosyalleşmesini gerektiriyor. Birbirinizin yanında kendinizi rahat hissedersiniz ve birlikte geçirdiğiniz tüm mutlu zamanlar için partnerinizi takdir edersiniz. Uyumlulukları en iyisidir.

Başak toprak burcudur ve Akrep su burcudur. Bu elementler birbirlerini besler ve dengeler. Başak’ın mantığı ve Akrep’in sezgisi, aralarında akıllı ve gizemli bir ilişki yaratır.

TERAZİ- YAY

Sosyal olarak aktiftirler ve uyumlulukları en iyisidir ve iyi bir uyum sağlamaya çalışacaktır. En uygun sonuçları alabileceğiniz, hep birlikte ideal ilişki buna denir.

Terazi ve Yay hava ve ateş burçlarıdır. Bu elementler birbirlerini körükler ve harekete geçirir. Terazi’nin uyumu ve Yay’ın macerası, aralarında eğlenceli ve heyecanlı bir ilişki yaratır.

BALIK-BAŞAK

Akıllı uyumluluk, başarılı ilişkilerinin anahtarıdır. Onların eşleşmesi, ilişkide bunun için mükemmel bir eşleşme sağlayan üç olumlu özelliğin en iyileriyle birlikte akıllı ve iyimser. Bu bağda partnerinize iyi bakacak ve aralarında en güçlü olanı yaratacaksınız.

Balık su burcudur ve Başak toprak burcudur. Bu elementler birbirlerini besler ve dengeler. Balık’ın hayal gücü ve Başak’ın pratikliği, aralarında yaratıcı ve verimli bir ilişki yaratır.

BAŞAK-OĞLAK

Bu ilişkide denge önemlidir. Bağda birbirinizin kusurlarını tolere edebilir ve partneriniz için her seferinde çözüme varabilirsiniz. Birlikte yaşamınız coşku ve anlayışın bir örneği olabilir.

Başak ve Oğlak toprak burçlarıdır. Bu elementler istikrarı ve güvenliği temsil eder. Başak’ın titizliği ve Oğlak’ın disiplini, aralarında sağlam ve sorumlu bir ilişki yaratır.

Kaynak: posta