Ferit Aslan

Diyarbakır’da, dün yaşamını yitiren HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş, son olarak 2 yıl önce “Helalleşme” ziyareti için Diyarbakır’a gelen CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti. 

Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı

Diyarbakır’a, 10 Mart 2022 tarihinde “Helalleşme” ziyareti düzenleyen CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için CHP’nin Diyarbakır il başkanı Abdullah Atik’in verdiği yemekte Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş’ın dün yaşamını yitiren babası Tahir Demirtaş ile bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirmişti. 

-354Kılıçdaroğlu’nun bir süre görüştüğü Tahir Demirtaş, daha sonra CHP’li Tuncay Özkan ve Veli Ağbaba ile kısa bir sohbet gerçekleştirmişti. Tahir Demirtaş-Kılıçdaroğlu’nun kısa sohbeti, Tahir Demirtaş’ın basına yansıyan son görüntüsü oldu. 

Tahir Demirtaş, dün yaşadığı sağlık sorunları edeniyle evinde yaşamını yitirirken, sosyal medya hesabında ilk başsağlığı mesajı paylaşan isimlerden biri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu paylaşımında, “Sayın Selahattin Demirtaş'ın vefat eden babası Tahir Demirtaş'a Allah'tan rahmet diliyor, Demirtaş ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi. 

Editör: Ferit Aslan