Diyarbakırlılar, Karacadağ'daki kayak merkezinin dışında en çok bu kayak merkezini tercih ediyor.

Doğu Anadolu'nun gizli cenneti Bingöl, kış aylarında muhteşem bir kayak deneyimi sunan Haserek Kayak Merkezi ile adından söz ettiriyor.

Kayak Haberler

Bingöl-Elazığ karayolu üzerinde, 2 bin 500 rakımlı Haserek Dağı zirvesinde konumlanan bu göz alıcı kayak merkezi, 1600 metrelik pist uzunluğu ve 70 yatak kapasitesi ile bölgenin vazgeçilmez destinasyonları arasında yer alıyor.

Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

Sadece 34 kilometre uzaklıkta, Bingöl il merkezinin hemen yanı başında bulunan Haserek Kayak Merkezi, yılın altı ayı boyunca karın eksilmediği eşsiz bir atmosfer sunuyor.

Teleski, telesiyej ve baby lift gibi modern tesisleri ile donatılan merkez, kış sporları tutkunlarının vazgeçilmez duraklarından biri haline gelmiş durumda.

DİYARAKIR VE ÇEVRE İLLERDEN YOĞUN İLGİ

Kayak Haberi̇çi̇

Haserek Dağı'nın zirvesinde konumlanan otel, 2 bin 500 rakıma kadar uzanan muazzam manzarasıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor. 

Diyarbakırlılar başta olmak üzere çevre illerden gelenlerin yoğun ilgiyle, Haserek Kayak Merkezi, adeta bölgenin incisi konumunda. Bu eşsiz tesiste, ünlü kayak merkezlerini aratmayacak bir atmosferde kış sporlarına doyabilir, beyazın büyülü dünyasında unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Haserek1 (1)

Hafta içi olmasına rağmen yoğun ilginin olduğu Haserek Kayak Merkezi'ne gelen vatandaşlar, merkezin sadece kış sporlarıyla değil, aynı zamanda doğanın içinde huzurlu bir kaçamak arayanların da tercih edebileceği yer olduğunu söyledi.

Kayak Haberi̇çi̇1

Doğanın kucağında, temiz havanın tadını çıkarmak isteyenlerin tercih edebilecekleri bir yer olduğunu kaydeden vatandaşlar, ''bu benzersiz mekan, Bingöl'ün gizli hazinesi. Hafta sonu tatili ve karın keyfini çıkarmak için rahatlıkla gelinebilecek bir yer. Kışın soğuk günlerinde sıcacık bir atmosfer yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği bir yer Haserek'' dedi.

H A S E R E K3

Editör: EYYUP KAÇAR