Özgür Ayaydın

''Güneydoğu'nun Uludağı'' olarak nitelendirilen 1919 rakımdaki Karacadağ Kayak Merkezi kayakseveleri ağırlamak için hasretle yağış bekliyordu.

Dağın zirvesinde 2 gündür etkili olan kar sayesinde kayak merkezindeki pistte kar kalınlığı 15 santimetreyi aştı. 

Merkezdeki tesisin işletmecisi Orhan Atilla,  pistin kayak yapmaya elverişli hale geldiğini belirterek, ''Dün itibariyle ilk misafirlerimiz ağırlamaya başladık. Diyarbakır'daki kayakseverler buraya yoğun ilgi gösteriyor. Hafta sonu sömestr tatili de başlıyor.  Her sene olduğu gibi bu yıl da Diyarbakır'dan yoğun bir ziyaretçi bekliyoruz. Otelin yüzde 90 tamamlandı ancak bu yılki sezona yetişmeyecek.'' dedi.

Atilla pistin uzatılmasını istediklerini belirterek, ''Pistin uzatılması halinde tesisi kayak için daha uygun hale gelir.'' ifadesini kullandı.

Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti

Kayak19

18 ODALI OTEL 

Karacadağ Kayak Merkezinde yaptırılan bodrum, zemin, 1. ve 2.kat olmak üzere 3 bin 600 metrekare 2 kapalı alandan oluşan yapı içerisinde restoran, kafeterya 18 oda yer alacak. Kayak yapmak için çevre illere gitmek istemeyenler için de merkezde araçlarını koyabilecekleri 2 açık otopark ile  çocuklar için oyun alanları yer alacak.

Editör: Özgür Ayaydın