UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda heyecan dorukta. Galatasaray, bu akşam sahasında Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılılar, deplasmanda 3-2 kazandığı maçın rövanşında da galibiyet arayacak. Galatasaray, Manchester United’ı mağlup ederse puanını 7’ye yükseltecek ve gruptaki son maç öncesinde büyük bir avantaj elde edecek. Peki, Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, merak edilen soruların yanıtları…

GALATASARAY-MANCHESTER UNİTED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında bu akşam Manchester United ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park’ta oynanacak mücadele, saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY’IN MUHTEMEL 11’İ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Manchester United karşısında sahaya şu 11’i sürmeyi planlıyor:

Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Kaan, Zaha-Mertens-Kerem, Icardi

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU’NDA SON DURUM

A Grubu’nda 4 maç sonunda 4 puan toplayan Galatasaray, averajla 3. sırada yer alıyor. Grubun lideri ise 12 puanla Bayern Münih. İkinci sırada ise 6 puanla Kopenhag bulunuyor. Manchester United ise 3 puanla son sırada kaldı.

GALATASARAY AVRUPA’YI GARANTİLEYEBİLİR

Galatasaray, Manchester United’ı yenmesi halinde Avrupa’da yoluna devam etmeyi garantileyecek.

Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandı Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandı

Sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederse puanını 7’ye çıkaracak ve son hafta öncesinde rakibiyle 4 puan fark yakalayacak. Galatasaray, son hafta sonuçlarına göre en kötü ihtimalle UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye devam edecek.

GALATASARAY’DA DAVİNSON SANCHEZ YOK

Galatasaray’da savunmanın önemli isimlerinden Davinson Sanchez, bu akşamki maçta forma giyemeyecek. Kolombiyalı stoper, Süper Lig’de oynanan Corendon Alanyaspor maçında sakatlanmıştı. Sol üst arka adalesinde 2. derece zorlanma tespit edilen Sanchez, takımdaki yerini alamayacak.

MANCHESTER UNİTED’DA 7 İSİM EKSİK

Manchester United, İstanbul’a 7 oyuncusundan yoksun geldi. İngiliz ekibinde, kart cezalısı Marcus Rashford’un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray karşısında oynayamayacak.

Sakatlığı bulunan Rasmus Hojlund’un ise oynayabilecek duruma geldiği öğrenildi.

GÖZLER ICARDİ VE ZAHA’DA OLACAK

Galatasaray’ın gol yollarındaki en etkili silahları Mauro Icardi ile Wilfried Zaha olacak. Arjantinli golcü, 2023 takvim yılında 35 kez fileleri havalandırarak takımının başarılarında büyük pay sahibi oldu.

İngiltere’deki ilk maçta da gol atan Icardi, bu sezon Süper Lig’de 13, Şampiyonlar Ligi’nde ise 5 gol kaydetti.

Fildişi Sahilli yıldız Zaha ise son 3 Süper Lig maçında 4 gol atarak formunu yükseltti. Zaha, resmi müsabakalarda toplam 6 gol attı.

Editör: Ayşegül Yaşar