Can Uzun Bundesliga 2. Ligi’nde fırtına gibi esen Can Uzun, performansıyla kısa sürede A Milli Takım ve Avrupa’nın dev kulüplerinin gözdesi haline geldi. Genç yetenek, Inter’in de radarına girdi. Genç yıldıza talip olan Inter, transferin gerçekleşmesi için Hakan Çalhanoğlu'nu devreye soktu.

HAKAN ÇALHANOĞLU ARADI, CAN UZUN "GELİYORUM" DEDİ

Inter, Can Uzun'u kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Çizme basını, mavi siyahlıların gurbetçi oyuncunun transferi için kulübüyle görüşme gerçekleştirdiğini belirtirken, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun oyuncuyu ikna etmek için bizzat aradığını ifade etti. Haberde ayrıca Can Uzun'un İtalyan ekibine imza atmaya sıcak baktığınıa da yer verildi.

Servet Yardımcı kimdir, nereli? Servet Yardımcı kimdir, nereli?

INTER'İN RAKİPLERİ DİŞLİ

Can Uzun'u kadrosuna katmak isteyen başka büyük kulüpler de bulunuyor. Alman basınında yer alan bir başka haberde 18 yaşındaki genç oyuncuyla Borussia Dortmund, Newcastle United ve Eintracht Frankfurt'un yakından ilgilendiği iddia edildi.

CAN UZUN'UN SEZON PERFORMANSI

Can Uzun bu sezon Nürnberg formasıyla 25 maçta 1752 dakika sahada kaldı. 18 yaşındaki futbolcu bu sürede skora 16 gol ve 3 asist ile katkıda bulundu.

Editör: Ayşegül Yaşar