Araba kazası, kimse için hoş bir deneyim değildir. Küçük bir çarpışma bile insanı korkutabilir, panikletebilir, sinirlendirebilir. Hele bir de arabanızda göçük oluşursa, işte o zaman can sıkıcı bir durumla karşı karşıya kalırsınız. Çünkü arabanızın göçüğünü düzeltmek için kaportacıya veya oto tamirciye gitmeniz gerekir. Ve bu da size bir hayli para kaybettirir.

Arabanızda gözle görülür bir göçük oluşması, size birkaç yüz liraya mal olabilir. Hatta bazen daha da fazla. Kaportacılar ve oto tamirciler, sizin bu konuda bilgisiz olduğunuzu bildikleri için, size yüksek fiyatlar çıkarabilirler.

Diyarbakır’da, engellilerin hayallerini fotoğrafladılar Diyarbakır’da, engellilerin hayallerini fotoğrafladılar

Üstelik arabanızda başka sorunlar da bulup, bunları da tamir etmek için para isteyebilirler. Oysa siz sadece göçüğü gidermek istiyorsunuzdur. Hayat zaten yeterince pahalı!

Neyse ki, arabanızdaki bu çirkin göçüğü gidermenize yardımcı olacak bir yöntem keşfettik ve üstelik bir kuruşunuzu bile harcamanıza gerek yok!

Bu yöntemin nasıl çalıştığını öğrenmek için bir sonraki sayfayı ziyaret edin! Kaynar suyla arabanızı yenileyin: Kaportacılar bu hileyi sizden saklıyor!

KAYNAR SUYLA GÖÇÜK NASIL GİDERİLİR?

Arabanızdaki göçüğü kendi başınıza tamir etmeniz aslında çok kolay! İhtiyacınız olan tek şey içi kaynar su dolu bir su ısıtıcısı ve bir de tuvalet pompası. Peki, nasıl yapacaksınız? Açıklıyoruz!

  • Su ısıtıcısını suyla doldurun ve kaynatın.
  • Su kaynar kaynamaz, su ısıtıcısını arabanızın yanına götürün, suyu göçüğe ve göçük çevresine dökün. Dikkatli olun, çünkü su çok sıcak olacak!
  • Şimdi tuvalet pompasını kullanma zamanı geldi. Pompayı göçüğün etrafına yerleştirin ve dikkatlice kendinize doğru çekin. Bu işlemi yavaşça ve dikkatli bir şekilde birkaç kez tekrarlayın, yavaş yavaş göçükte hareketlenmeler göreceksiniz.
  • Birkaç dakikalık dikkatli bir çalışmanın sonunda, göçük tamamen ortadan kaybolmuş olacak! Üstelik sanki hiç göçük oluşmamış gibi! Bu oldukça basit ipucunu kendi gözlerinizle görmek için [aşağıdaki videoyu] izleyin!

Bu yöntem, arabanızın göçüğünü gidermenin hem ucuz hem de kolay bir yolu. Kaportacılar ve oto tamirciler, bu hileyi sizden saklıyor, çünkü bu sayede sizden daha fazla para alabiliyorlar. Ama artık siz de bu yöntemi biliyorsunuz. Bu nedenle, arabanızda bir göçük oluşursa, hemen bir su ısıtıcısı ve bir tuvalet pompası edinin ve arabanızı kendiniz yenileyin!

Editör: Ayşegül Yaşar