Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki

Limonlar, C vitamini açısından zengin ve sağlıklı meyvelerdir. Ancak limonları yanlış sakladığımızı biliyor muydunuz? Limonları buzdolabına koyduğumuzda kuruyup bozulabileceğini söyleyen bir video, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki limonları nasıl saklamalıyız? İşte cevabı…

Limonların uzun süre taze kalması için yapmanız gereken çok basit bir yöntem var. Limonları ve misket limonlarını su dolu bir kaba yerleştirin ve kapağını sıkıca kapatın. Bu şekilde limonlarınız suyun içinde nemli kalacak ve kurumayacak. Bu kabı buzdolabında saklayabilirsiniz. Bu yöntemle limonlarınız aylarca dayanabilir.

Bu yöntemi deneyenler, limonların hem renginin hem de tadının değişmediğini söylüyor. Limonların suyun içinde bozulmayacağını belirten videoyu izlemek için [buraya] tıklayabilirsiniz. Limonları doğru saklamanın faydalarını görmek için siz de bu yöntemi deneyin.

Paylaşılan videoda bu şekilde saklanan limonların aylarca bozulmadığı belirtildi.
"Tam anlamıyla ilk aldığım zamanki gibi görünüyorlar." Videoyu izleten bir kişi aynı şeyi diğer meyve ve sebzeler için yaptıklarını söyleyerek, 'Bunu avokado ve brokoli için de yapıyorum!' dedi.

Editör: Özgür Ayaydın