Yargıtay'da 35’inci turda da başkan seçilemedi Yargıtay'da 35’inci turda da başkan seçilemedi

Kuzey Marmara otoyolunda 3 otobüs ile 1 Tır’ında olduğu 7 aracın karıştığı feci kazada, ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 8'i ağır 59kişi yaralandı.

Türkiye, bu sabah Kuzey Marmara otoyolundan gelen feci kaza haberiyle güne başladı. Sabah saatlerinde kötü hava koşullarının da etkisiyle Kuzey Marmara otoyolu Sakarya mevkiinde 3 yolcu otobüsü ve 1 Tır’ında olduğu 7 karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Kaza bölgesine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. İlk belirlemelere göre zincirleme kazada 10 kişi yaşamını yitirdi, 8'i ağır 59 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sabah 04.36'da Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu Tekeler mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 8'i ağır 59 kişi ise yaralanmıştır. Yaralılar 30 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için gereken her şey yapılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Editör: Ferit Aslan