Trendyol Süper Lig’de zor günler geçiren Atakaş Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel’in koltuğu sallanıyor. Beşiktaş’a 2-1 kaybederek son 9 maçın 8’inde puan kaybeden bordo beyazlılar, ligde düşme hattına yaklaştı.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Demirel, gelecek adına karar vermek için düşüneceğini söyledi.

Bu sözler, “Volkan Demirel istifa mı edecek?” sorusunu akıllara getirdi. Kulüp yönetimi ise Demirel’e sahip çıktı ve istifanın gündemlerinde olmadığını belirtti.

Demirel: “Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum”

Beşiktaş karşısında ilk yarıda 2-0 geriye düşen Hatayspor, ikinci yarıda bir gol bulsa da skoru değiştiremedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, takımın durumuyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. “Bu takımda her şeyi yapan, bu oyuncuları getiren benim. Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde söyleyebilirim. Düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız.” diyen Demirel, istifa etmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna ise net bir yanıt vermedi.

Toksöz: “Hocamızın yaptıklarını asla unutmayacağız”

Hatayspor yönetimi ise Volkan Demirel’in istifa iddialarına sessiz kalmadı. Fanatik gazetesine konuşan Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, Demirel’in kendilerine yorulduğunu zaman zaman söylediğini ancak istifa etmesinin söz konusu olmadığını ifade etti.

Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı

Toksöz, “Bize herhangi bir şey söylemedi ve istifaya dair de bir şey gelmedi. Zaten gelse de kabul etmeyeceğiz. Hocamızın yaptıklarını asla unutmayacağız. Hatayspor’un sahaya çıkması bile çok büyük başarıdır. Bizim gündemimizde hocamızla yolları ayırma gibi bir durum söz konusu değil” dedi.

HATAYSPOR’DA DEMİREL DÖNEMİ

Volkan Demirel, Atakaş Hatayspor’da teknik direktörlük kariyerine başladığı günden bu yana 36 maça çıktı.

Demirel yönetimindeki Hatayspor, bu maçların 12’sini kazanırken, 11’inde berabere kaldı ve 13’ünde mağlup oldu.

Demirel’in takımı, bu sezon ligde 17 puan toplayarak 16. sırada yer aldı.

Hatayspor, ligin ilk 8 haftasında 14 puan toplamış ve zirve yarışına ortak olmuştu. Ancak sonraki haftalarda düşüşe geçen bordo beyazlılar, son 9 maçta sadece Galatasaray’ı 2-1 yenebildi.

Volkan Demirel’in Hatayspor’daki geleceği, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Demirel, takımını toparlayıp ligde kalıcı olabilecek mi, yoksa istifa edip yollarını ayıracak mı? Bu sorunun cevabı, hem Hatayspor hem de Türk futbolu için merakla bekleniyor.

Editör: Ayşegül Yaşar