Şimdiye kadar ligde yer alacağı kesinleşen takımlara göre Amedspor, 3 İstanbul ve Ankara'da ise 1 deplasman maçı oynayacak.

Amedspor,  İstanbul'da İstanbulspor, Ümraniye ve Esenler Erokspor, Ankara’da ise Keçiörengücü  ile karşılaşacak.

KARAGÜMRÜK VE PENDİK DÜŞERSE 5 KEZ İSTANBUL'DA OYNAYACAK

Diyarbakır’da kazaların eksik olmadığı caddede esnafından  “ışık” talebi Diyarbakır’da kazaların eksik olmadığı caddede esnafından  “ışık” talebi

Süper Lig'den Karagümrük ve Pedikspor'un da düşmesi durumunda İstanbul'daki deplasman maçı 5'e yükselecek.

Süper Lig'de puan cetvelinde 17, 18, 19 ve 20'inci sırada bulunan 4 takım TFF 1. Lig'e düşecek. Şuana kadar İstanbulspor'un  Süper Lig'den düşmesi kesinleşirken diğer düşecek takım ise Gaziantep, Hatay, Pendikspor, Konyaspor ve Karagümrük arasından belli olacak.

 11  RAKİBİ KESİNLEŞTİ

Amedspor’un şuana kadar Trendyol 1. Lig’de mücadele edeceği takımlar olarak İstanbulspor,  Esenler Erokspor,  Boluspor,  Gençlerbirliği,  Bandırmaspor, Erzurumspor,  Ümraniyespor,  Manisa,  Ankara Keçiörengücü, Adanaspor  ve Şanlıurfaspor'un yer alması kesinleşti.

PLAY OFF MAÇLARI SONUCU RAKİPLER NETLEŞECEK

Trendyol 1. Lig'de sezonu 3, 4, 5, 6 ve 7. sırada tamamlayan takımlar Süper Lig'e yükselmek için play-off maçları yapacak.

Sezonu üçüncü sırada bitiren Sakaryaspor'un doğrudan finale yükseldiği play-off'ta çeyrek finalde Bodrum FK ile Boluspor, Ahlatcı Çorum FK ile Kocaelispor karşı karşıya geliyor.

Çeyrek finalde maçlar tek maç, yarı finalde ise çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu iki turu geçen takım, finalde Sakaryaspor'un rakibi olacak. Bu maçın galibi Süper Lige yükselecek. Yükselemeyen takımlar Amedspor’un rakibi olacak.

Amedspor’un son rakibi ise TFF 2. Lig Play Off müsabakaları sonucunda belli olacak. 

Editör: Özgür Ayaydın