Ferit Aslan

Fenerbahçe’yi 2013-2014 sezonunda şampiyon yapan ve kariyerinde A Milli Takım teknik direktörlüğü de bulunan Yanal’ın Amedspor ile anlaşma yapması futbol camiasında büyük ses getirdi.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın Ersun Yanal ile sözleşme imzalamasının ardından  "Bu daha fragman film şimdi başlıyor” şeklinde sosyal medya paylaşımı yaparak, iç ve dış transfer çalışmalarına başladıklarını açıklamıştı.

Yanal için 3 gündür İzmir’de bulunan Başkan Elaldı, 11 Haziran Salı günü yapılacak Amedspor, olağanüstü kongresi için Diyarbakır’a geliyor. 12 Haziran Çarşamba günü Diyarbakır’a getirmeyi planlayan Aziz Elaldı ve ekbinin bu planı havayoluna takıldı.

Diyarbakırlı avukat, cezaevleri için tavsiye kararı aldırdı Diyarbakırlı avukat, cezaevleri için tavsiye kararı aldırdı

Yanal

ERSUN YANAL’IN GELİŞİ ERTELENDİ

Diyarbakırlıların uçaklardaki sıkıntı dolayısıyla yaşadığı  çileye Yanal'da maruz kaldı.

Kurban Bayramı ve okulların tatili öncesi İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya’dan Diyarbakır’a uçakla gelmek mümkün değil. Çünkü uçuş sefer sayısın yetersizliği dolayısıyla uçaklarda yer yok. 

3 Temmuz 2024 gününe kadar İzmir-Diyarbakır uçak seferlerinde yer bulunmazken, 16 Haziran günü sadece İstanbul aktarmalı Diyarbakır uçağında Busines Class’ta 14 bin lira fiyatla bilet almak mümkün.

Hava ulaşımındaki bu sıkıntı dolayısıyla Ersun Yanal’ın Diyarbakır’a geliş tarihi ertelenmek zorunda kaldığı öğrenildi.

BAŞKAN KARAYOLUYA GELMEK ZORUNDA KALDI

Öte yandan, Başkan Aziz Elaldı ve beraberindekiler,  Ersun Yanal ile yaptıkları görüşmenin ardından Diyarbakır’a dönmek istedi.

Ancak 2 gün bekleyen Elaldı İzmir-Diyarbakır uçağında yer bulamadığı için karayoluyla Diyarbakır'a gelmek üzere yola çıktı.

Editör: Özgür Ayaydın