Trendyol 1. Lig’e yükselmesinin ardından Türkiye ve özellikle de Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde çok sayıda taraftarının katıldığı coşkulu kutlamalar, dünyanın ünlü kulüpleri İspanya La Liga’da mücadele eden Barcelona ve Atletico Madrid ile Fransa’nın Ligue 1’deki Bordeaux ve Lens’in Amedspor’u yakın takibe almasını sağladı.

Lens4.

Söz konusu futbol kulüplerinin yöneticileri telefonla ulaştıkları Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticilerini Fransa ve İspanya’ya davet ederken, Lens Kulübü bir adım ileri adım atarak Amedspor’a ‘’Kardeş Kulüp’’ olmayı teklif etti.

Whatsapp Image 2024 06 12 At 08.52.55

FRANSA'DA ANLAŞMA İMZALANACAK

Bu davetler üzerine Başkan Elaldı beraberinde bazı yöneticilerle Barcelona, Atletico Madrid, Bordeaux ve Lens’i ziyert etmek için hafta sonu Fransa ve İspanya’ya gitme kararı aldı.

Başkan Aziz Elaldı CEGA Medya’ya yaptığı açıklamada, Amedspor’un bu yılki başarısı Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da ses getirdiğini söyledi.

Geçen yıl başkanlığa seçildiği kognrenin ardından Amedspor’u Barcelona yapacaklarını ifade ettiklerini anımastan Elaldı, şunları kaydetti:

‘’Bugün Avrupa’nın önde kulüplerinin daveti bu yoldaki adımlarımızın işaretidir. Lens Kulübü, Amedspor’a Kardeş Kulüp olmayı teklif etti. Ziyaretimiz de Lens ile Kardeş Kulüp anlaşması imzalayacağız. Barcelona, Atletico Madrid, Bordeaux ve Lens ile görüşmemizde tesisleşme ve altyapı başta olmak üzere diğer konulardaki deneyimleri hakkında bilgiler de alacağız.''

Whatsapp Image 2024 06 11 At 21.03.12

Editör: Özgür Ayaydın